18-01-2015، 21:33
مواد مورد نیاز قابل استفاده برای ۴ نفر
یک سوم فنجان سس فلفل
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۲ قاشق چایخوری سس ماهی
۴ عدد فیله سالمون (ماهی آزاد)
به میزان لازم برنج سفید دم کرده برای سرو
سالاد خیار:
۳ عدد خیار
۱ عدد پیازچه خرد شده
۱ فنجان برگ گشنیز
نصف فنجان برگ نعنا خرد شده
سس فلفل شیرین:
۵۰۰ گرم فلفل قرمز تازه (شیرین)
۳ حبه سیر پوست کنده
سه فنجان سرکه سفید
۶۵۰ گرم شکر
دستور تهیه:
سس فلفل شیرین، روغن کنجد و ماهی را در یک کاسه با هم مخلوط می کنیم. هر کدام از فیله های ماهی را در یک تکه کاغذ آشپزی قرار دهید و روی آن را سس فلفل شیرین بمالید و لبه های کاغذ را برگردانید طوری که ماهی را بپوشاند.
ماهی های آماده شده را ۱۰ دقیقه در بخارپز قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
در همین زمان سالاد خیار را درست کنید، پوست خیارها را بگیرید و خیارها را ورقه ورقه کنید و در یک کاسه بریزید، پیازچه گشنیز و نعنا را اضافه کنید نمک و فلفل بپاشید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
ماهی ها را بعد از پخت در ظرف مناسب قرار دهید و با سالاد خیار و برنج و تکه های لیمو (شیرازی) میل نمایید.
دستور تهیه سس فلفل شیرین:
صد گرم از فلفل ها را نصف کنید و در غذاساز بریزید، بقیه فلفل ها را نصف کنید و دانه های آنها را بگیرید و خرد کنید و آنها را نیز در غذاساز بریزید. سیر و ۲۵۰ میلی گرم از سرکه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود.
مخلوط فلفل، باقیمانده سرکه و شکر را در یک قابلمه مناسبه بریزید و برای ۵ دقیقه بپزید تا جایی که شکرها کاملا حل شوند.
بعد زیر ظرف را زیاد کنید تا بجوش بیاید و وقتی به جوش آمد زیر ظرف را کم کنید وبگذارید برای ۳۵-۴۰ دقیقه حسابی بپزد تا جا بیافتد
یک سوم فنجان سس فلفل
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۲ قاشق چایخوری سس ماهی
۴ عدد فیله سالمون (ماهی آزاد)
به میزان لازم برنج سفید دم کرده برای سرو
سالاد خیار:
۳ عدد خیار
۱ عدد پیازچه خرد شده
۱ فنجان برگ گشنیز
نصف فنجان برگ نعنا خرد شده
سس فلفل شیرین:
۵۰۰ گرم فلفل قرمز تازه (شیرین)
۳ حبه سیر پوست کنده
سه فنجان سرکه سفید
۶۵۰ گرم شکر
دستور تهیه:
سس فلفل شیرین، روغن کنجد و ماهی را در یک کاسه با هم مخلوط می کنیم. هر کدام از فیله های ماهی را در یک تکه کاغذ آشپزی قرار دهید و روی آن را سس فلفل شیرین بمالید و لبه های کاغذ را برگردانید طوری که ماهی را بپوشاند.
ماهی های آماده شده را ۱۰ دقیقه در بخارپز قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
در همین زمان سالاد خیار را درست کنید، پوست خیارها را بگیرید و خیارها را ورقه ورقه کنید و در یک کاسه بریزید، پیازچه گشنیز و نعنا را اضافه کنید نمک و فلفل بپاشید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
ماهی ها را بعد از پخت در ظرف مناسب قرار دهید و با سالاد خیار و برنج و تکه های لیمو (شیرازی) میل نمایید.
دستور تهیه سس فلفل شیرین:
صد گرم از فلفل ها را نصف کنید و در غذاساز بریزید، بقیه فلفل ها را نصف کنید و دانه های آنها را بگیرید و خرد کنید و آنها را نیز در غذاساز بریزید. سیر و ۲۵۰ میلی گرم از سرکه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود.
مخلوط فلفل، باقیمانده سرکه و شکر را در یک قابلمه مناسبه بریزید و برای ۵ دقیقه بپزید تا جایی که شکرها کاملا حل شوند.
بعد زیر ظرف را زیاد کنید تا بجوش بیاید و وقتی به جوش آمد زیر ظرف را کم کنید وبگذارید برای ۳۵-۴۰ دقیقه حسابی بپزد تا جا بیافتد