14-12-2014، 15:58
رضا عنایتی که این روزها احتمال حضورش در استقلال مطرح شده می گوید از هرجور معاوضه ای در نقل و انتقالات منتفر است.
به کار بردن واژه معاوضه هر بازیکنی را ناراحت میکند. به همین خاطر هم آندو مقابل استقلالیها ایستاده و میگوید خودم انتخاب میکنم. درست مثل عنایتی که وقتی میگویند قرار است به جای آندو به استقلال بیایی میگوید: «از معاوضه متنفرم. این واژه را دیگر به کار نبرید. استقلال باید خود من را بخواهد. بعید میدانم مسوولان پدیده هم چنین خواستهای داشته باشند. در یک انتقال باید دو طرف راضی باشند.»
مهاجم پدیده در ادامه درباره بحث انتقالش به استقلال میگوید: «این دفعه مثل همیشه هواداران باورشان نمیشود که انتقال من به استقلال انجام شود.»
این روزها بعضی از قدیمیها به قلعه نویی ایراد میگیرند که چطور بازیکنی در سن و سال عنایتی را میخواهد جذب کند. عنایتی که از این انتقادها به شدت ناراحت است در پاسخ به منتقدان میگوید: «واژهای به نام جوانگرایی را گیر آوردیم و اشتباهاتمان را پشت آن پنهان میکنیم. یک سوال دارم بازیکنان جوان لیگ میتوانند 4 کیلومتر بدوند؟ اما به بازیهای رجبزاده نگاه کنند کیلومتر به پایش ببندند 9 کیلومتر میدود. اگر خیلی به فکر جوانگرایی هستند چرا هیچ کدام از تیمهای لیگ برتر تیم پایه ندارند.»
از صحبتهای عنایتی معلوم است که در انتقال این بازیکن معاوضهای در کار نیست اما باید دید بعد از بازیهای این هفته خواسته پدیده از استقلال چیست و آیا این بار انتقال عنایتی به استقلال صورت میگیرد؟