14-11-2014، 12:19
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «مگر مايلی كهن قتل كرده است؟ 4 كلمه حرف زده ولي آدم كه نكشته است.»
اعتقادم این است که هم دربی را ببریم و هم قهرمان بشویم!» این جمله ای است که حمید درخشان در آخرین مصاحبه خود گفته است. این موضوع بهانهای شد برای تماس با سرمربی پرسپولیس.
* آقای درخشان! هم دربی را قرار است ببرید و هم قهرمان شوید؟
- (با خنده) باز چی شده، دوباره چه اتفاقی افتاده که این حرفها را میزنید؟!
* در مصاحبه آخر خود عنوان کردید که اعتقاد دارم هم دربی را ببریم و هم قهرمان شویم!
- بله، از من پرسیده شد که هواداران میگویند دربی را ببرید اما قهرمان هم نشوید عیبی ندارد و من هم جواب دادم اعتقادم بر این است که هم دربی را ببریم و هم قهرمان شویم. اساساً هر تیمی وارد بازی دربی میشود برای پیروزی است. من و بازیکنان پرسپولیس هم با چنین نیتی پا به این مسابقه میگذاریم.
* اما قهرمانی در لیگ برتر کمی رؤیاپردازانه نیست؟!
- من که نگفتم قهرمان میشویم. بحث من این است که اگر دربی را ببریم، میتوانیم به صدر جدول نزدیک شده و حتی مدعی شویم.
* با این حساب یعنی قول برد دربی را میدهید؟
- نه آقاجان! (با لحن جدیتری ادامه میدهد) برادر من این چه حرفی است؟ ژوزه مورینیو هم قول برد دربی را نمیدهد چه رسد به من! هر کس قول بردن این بازی را هم بدهد کاری اشتباه و غیرحرفهای انجام داده است چون دربی با همه بازیها فرق میکند.
* نظرتان در ماجرای زندانی شدن محمد مایلیکهن چیست؟
- فقط تأسف خوردم. خجالت کشیدم بابت این اتفاق؛ در واقع به نظرم فوتبال زندانی شد نه مایلیکهن!
* ولی برخی هم معتقدند محمد مایلیکهن علیه خانواده علی دایی مصاحبه کرده و به همین خاطر شهریار حق داشته تا آخر ماجرا را دنبال کند؟
- مگر قتل کرده است؟ 4 کلمه حرف زده ولی آدم که نکشته است. با این اتفاق فوتبال ضرر کرد. همینجوری هم کلی فوتبال زیر ذرهبین و تحت فشار است و حالا با زندانی شدن مایلیکهن ببینید چه المشنگهای بهراه افتاده است. واقعاً شرمآور است و من از علی دایی انتظار داشتم گذشت میکرد و مرام پهلوانی را در ورزش نشان میداد.
* علی پروین، احمدرضا عابدزاده، حمید استیلی و ... به ملاقات مایلیکهن در زندان رفتهاند. شما نمیخواهید به ملاقات همبازی قدیمیتان بروید؟
- چرا اتفاقاً در اولین فرصت به اوین میروم تا با مایلیکهن ملاقات کنم هر چند واقعاً خجالت میکشم و نمیدانم در مواجهه با حاجی مایلی چه بگویم؟ واقعاً خیلی زشت شده است.
* شما حرفهای علی دایی در برنامه تلویزیونی 90 را شنیدید؟
- نه، اصلاً گوش نکردم!
* حرفهای علی کریمی را چطور؟
- نصفه و نیمه دیدم. چطور مگه؟
* علیه علی دایی حرفهایی زد که جنجالی بود و عنوان کرد "دایی فقط به فکر منافع شخصی خودش است" و شهریار هم سپس روی خط آمد و جواب داد. یعنی این حرفها را هم نشنیدید؟
- ندیدم! باور کنید اصلاً ندیدم هر چند خبرش را بعداً شنیدم.
* نظری در این رابطه ندارید؟
- نه!
* آقای درخشان، محمود خوردبین گفته که برخی بازیکنان تیم شما انتظار دارند اول این مرد 60 ساله به آنها سلام کند!
- اتفاقاً جلسه گذاشتیم و درباره این مسائل صحبت کردیم اما میخواهم یک سؤالی از شما بپرسم!
* بفرمایید.
- سلام و علیک کردن را هم من باید به بازیکنان پرسپولیس یاد بدهم؟! (بدون آن که منتظر جواب دادن ما شود ادامه میدهد) ادب به تربیت خانوادگی طرف برمیگردد و من نمیتوانم در این سن و سال آداب اجتماعی و معاشرت به بازیکن بیاموزم.
* به عنوان سؤال آخر میخواهیم بدانیم چرا 4 دربی گذشته استقلال و پرسپولیس به تساوی کسلکننده بدون گل انجامیده است؟
- احتیاط بیش از حد و حساسیتی که باعث میشود دو تیم دست به عصا وارد زمین شوند. انشاءا... دربی هفتاد و نهم برنده داشته باشد و آن برنده اسمش پرسپولیس باشد (میخندد و خداحافظی میکند!)