13-11-2014، 10:14
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

مواد لازم:
۱ بسته پودر کیک
یک و نیم فنجان آب
نیم فنجان روغن نباتی
۳ عدد تخم مرغ
۱ قوطی خامه سفید
۵۰ عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه
شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها
طرز تهیه:
فر را از قبل بگذارید در دمای ۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط ۲ دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.
سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.در صورت نیاز ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.
نکته:
قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

مواد لازم:
۱ بسته پودر کیک
یک و نیم فنجان آب
نیم فنجان روغن نباتی
۳ عدد تخم مرغ
۱ قوطی خامه سفید
۵۰ عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه
شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها
طرز تهیه:
فر را از قبل بگذارید در دمای ۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط ۲ دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.
سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.در صورت نیاز ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.
نکته:
قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.