08-11-2014، 19:30
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و همراه با پیاز و سیر داغ و کشمش کمی تفت دهید. بقیه ادویه و زردچوبه و نمک فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید
مواد لازم
• 3 پیمانه برنج
• 1 پیمانه عدس پخته شده
• نصف پیمانه کشمش پلویی
• 2 عدد سینه مرغ پخته شده
• 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ و سیر داغ
• 3 قاشق مرباخوری دارچین، زیره، پودر لیمو عمانی و هل کوبیده شده
• نمک وفلفل وزردچوبه
طرز تهیه
1. ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده اید با نمک، کمی زردچوبه و دارچین روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس آنها را آبکش و عدس پخته را به آن اضافه کنید.
2. هنگام دم کردن، 1 قاشق مرباخوری از ادویه مخصوص لای برنج بریزید و دم کنید.
3. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و همراه با پیاز و سیر داغ و کشمش کمی تفت دهید. بقیه ادویه و زردچوبه و نمک فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید. هنگامی که برنج دم کشید از مواد روی آن بریزید.
4. در صورت تمایل می توانید از مواد لای پلوی در حال دم بریزید.
مواد لازم
• 3 پیمانه برنج
• 1 پیمانه عدس پخته شده
• نصف پیمانه کشمش پلویی
• 2 عدد سینه مرغ پخته شده
• 4 قاشق غذاخوری پیاز داغ و سیر داغ
• 3 قاشق مرباخوری دارچین، زیره، پودر لیمو عمانی و هل کوبیده شده
• نمک وفلفل وزردچوبه
طرز تهیه
1. ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده اید با نمک، کمی زردچوبه و دارچین روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس آنها را آبکش و عدس پخته را به آن اضافه کنید.
2. هنگام دم کردن، 1 قاشق مرباخوری از ادویه مخصوص لای برنج بریزید و دم کنید.
3. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و همراه با پیاز و سیر داغ و کشمش کمی تفت دهید. بقیه ادویه و زردچوبه و نمک فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید. هنگامی که برنج دم کشید از مواد روی آن بریزید.
4. در صورت تمایل می توانید از مواد لای پلوی در حال دم بریزید.