01-11-2014، 16:32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سينما خبر؛ رسول اولیازاده دربارهی برپایی نمایشگاه «اشکواره» اظهار کرد: در این نمایشگاه 15 عکس از من و 9 عکس از حمزه اولیازده بهنمایش گذاشته میشود. این عکسها با نگاه خاصی به مراسم آیینی و عزاداریهای محرم گرفته شدهاند و روی دیوار میروند. ابعاد عکسها 70*100 سانتیمتر است.
به گزارش سينما خبر؛ رسول اولیازاده دربارهی برپایی نمایشگاه «اشکواره» اظهار کرد: در این نمایشگاه 15 عکس از من و 9 عکس از حمزه اولیازده بهنمایش گذاشته میشود. این عکسها با نگاه خاصی به مراسم آیینی و عزاداریهای محرم گرفته شدهاند و روی دیوار میروند. ابعاد عکسها 70*100 سانتیمتر است.
او ادامه داد: این آثار با آن سبک و سیاقی که از عکاسی از عزاداریها و سینهزنیهای محرم دیدهایم، متفاوت است و با نگاه ویژهای به سوگواری محرم پرداخته است. عکسها در یکی دو سال گذشته از مراسم و عزاداریهای شهرهایی مانند یزد و نوشآباد گرفته شدهاند. برخی هم عکاسی از صحنهپردازی در آتلیه هستند.
[color][size][font][/font][/size][/color]
این عکاس دربارهی عکاسی آیینی در ایران نیز گفت: در ایران بیشتر از تعداد روزهای سال، مراسم آیینی مذهبی و غیرمذهبی وجود دارد و یک عکاس اگر بخواهد به همهی آنها بپردازد، وقت کم میآورد. بنابراین بهتر است عکاسان یک موضوع را انتخاب کنند و روی آن متمرکز شوند.
اولیازاده افزود: خود من چند سالی است که روی آیینها و مسائل زیارتی و مذهبی تمرکز کردهام و دربارهی این سوژه کار میکنم. حالا بخشی از آنها را بهنمایش گذاشتهام تا مخاطبان آنطور که دوست دارند با آنها ارتباط برقرار کنند.
نمایشگاه «اشکواره» از 8 تا 15 آبانماه از ساعت 17 در نگارخانه عکاسان جوان به نشانی خیابان ولیعصر، ابتدای یوسفآباد، خیابان چهارم، شماره 3، واحد 3 میزبان علاقهمندان به هنر عکاسی است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمایشگاه «اشکواره»
[color][size][font]نمایشگاه «اشکواره»
[/font][/size][/color]
[/font][/size][/color]