03-11-2014، 18:35
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده
نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده
یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو
به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری
برای تهیه ی این غذا به برنج، گوشت قلقلی سرخ شده، گشنیز خرد شده، نمک و روغن، برگ کاهو و تخم گشنیز آسیاب شده نیاز داریم.
مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده
نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده
یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو
به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم.
* برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم.
* ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم.
* برای تهیهی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
* برای تهیهی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد.