امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه مسقطی کاسه ای

#1
طرز تهیه مسقطی کاسه ای 1


مواد مورد نیاز :
نشاسته گل 1 : فنجان
آب : 5 فنجان
شیر : 3 فنجان
گلاب : 1.2 فنجان
شکر : 2 فنجان
کره : 50 گرم

طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید.
سپس شیر را بیفزایید.
مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
از زمان جوش آمدن حدود 20 دقیقه به طور مداوم هم بزنید.
سپس شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره حدود 10 دقیقه روی شعله هم بزنید.
کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
ممکن است بخواهید بصورت تک نفره سرو کنید یا در یک ظرف بزرگ بریزید تا خودش را بگیرید.
می توانید مقداری از مسقطی را هنگامی که گرم است در قیف یکبار مصرف بریزید و روی آن را تزیین کنید.

نکته ها :
1 - طولانی شدن زمان پخت بدلیل پختن نشاسته است.
2 - برای تزیین می توان از خلال بادام وپسته استفاده کرد.
3 - این مقدار حدود 13 کاسه کوچک می شود.
4 - در صورت تمایل می توان مسقطی نسکافه ای،زعفرانی... داشته باشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه مسقطی کاسه ای 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان