29-10-2014، 20:30
مواد لازم:
سيب زميني درشت=4عدد
جعفري =نيم كيلو
نان لواش= به مقدار لازم
نمك، فلفل= به ميزان دلخواه
روغن براي سرخ كردن=به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني ها را آب پز كرده و پوست مي گيريم و در يك ظرف بزرگ رنده مي كنيم. سپس جعفري خرد شده را به آن اضافه نموده ، به همراه نمك و فلفل ، مخلوط مي نماييم. معمولا سمبوسه با طعم تند ، درست مي شود.
نان لواش را به صورت نوارهاي باريكي مي بريم و در ابتداي نوار، از مايه سمبوسه روي نان مي گذاريم و به شكل مثلثي آن ها را مي پيچيم .
در نهايت سمبوسه پيچيده شده را در روغن سرخ مي كنيم.
سمبوسه همراه با سس كچاب و خردل ،خوش طعم و لذيذ مي شود.
نوش جان.