29-10-2014، 20:00
مواد لازم:
لوبیا قرمز پاک کرده و خیسانده شده=500 گرم
سس گوجه کم نمک=220 گرم
شکر= 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند=1 قاشق چایخوری
زیره=نصف قاشق چایخوری
پونه=نصف قاشق چایخوری
هات داگ بدون چربی= 8 عدد
نان باگت=8 عدد
پنیر رنده شده مکزیکی بدون چربی= نصف فنجان
پیاز پوست کنده و قطعه شده= 1 عدد
طرز تهیه :
1.در یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماهی تابه متوسط لوبیا و سس گوجه ، شکر و پودر فلفل و پونه و زیره را مخلوط کرده به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید .
2. مقداری روغن را روی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماهی تابه نچسب اسپری کنید و هات داگ را 5 دقیقه گریل کنید.
3. برای سرو کردن هات داگها را در داخل نانها قرار دهید و یک قاشق از سس و چند قطعه پیاز و یک قاشق پنیر روی هر یک بریزید.