30-10-2014، 19:33
مواد لازم:
دريم ويپ=2 پاكت
كرم كارامل=2 پاكت
خامه=1 و 2/1 ليوان
پنير خامه اي=1 ليوان
وانيل=كمي
بيسكويت چاي ساده=به مقدار لازم
شير=2/1 ليوان
پودر كاكائو=به مقدار لازم
شكلات توريستي براي اطراف دسر=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. دريم ويپ را همراه نصف ليوان شير و كمي وانيل در ظرفي با همزن برقي بزنيد.
2. پنير و خامه و پودر كرم كارامل را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد.
3. در سيني مخصوص چيز كيك طبق شكل شكلاتهاي توريستي يا هر نوع شكلات انگشتي دلخواه خود را بچينيد.
4. در ظرفي كوچك 2/1 ليوان شير را با يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري نسكافه مخلوط كرده سپس بيسكويت ها را در شير خيسانده طبق شكل در ظرف بچينيد بطوريكه تمام سطح ظرف را پر كند.
5. روي بيسكويت ها كمي از مواد ريخته روي آن را با قاشق صاف كرده سپس دوباره بيسكويت ها را در محلول شير و نسكافه خيسانده و به صورت منظم روي سطح مواد بچينيد.
6. مواد باقيمانده را روي سطح بيسكويت ها ريخته و با قاشق صاف كنيد سپس روي مواد را با پودر كاكائو بپوشانيد.
7. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ببندد.
8. دور سيني را از آن جدا كرده دسر را به قطعات كوچك ببريد.