25-10-2014، 12:43

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:
ذرت پخته شده 300 گرم
کره ی گیاهی 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
قارچ پخته به میزان دلخواه
روش تهیه :
ذرت را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت 80 درصد به مدت 2 دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، 3-2 بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس کره، آویشن، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و 2-1 دقیقه دیگر با همان قدرت در ماکروویو قرار داده تا کره ذوب شود. در این زمان ذرت را از ماکروویو خارج نموده،سپس قارچ پخته، سس مایونز و آبلیمو را اضافه کنید.
* برای تهیه ی ذرت مکزیکی می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت منجمد استفاده کنید.