24-10-2014، 19:04
مواد لازم:
شير ماهي= 800 گرم
روغن =نصف پيمانه
نمك و فلفل و ادويه= به ميزان لازم
سماق ساييده شده= يك قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
زعفران دمكرده و آبليمو= از هر كدام دو قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
پياز خلال شده =يك عدد
گردو= 1/3پيمانه
سير تازه= يك بوته
پياز داغ =سه قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
گشنيز و شنبليله خرد شده و آب انار= يك پيمانه
تمرهندي= 250 گرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
شير ماهي را برشزده و در زعفران، سماق، آبليمو، پياز، فلفل، نمك و روغن است، به مدت چهار ساعت میخوابانیم و سپس آنها را سرخ كرده يا كباب ميكنيم.
براي تهيه سس كمي كره يا روغن در تابه ريخته و سير را به همراه سبزيجات خرد شده تفت ميدهيم. تمرهندي را در يك پيمانه آب جوش خيس كرده و سپس صاف ميكنيم و آب آن را به سبزيجات اضافه كرده و آب انار، گردو، پياز داغ، نمك، فلفل و ادويه را افزوده و ميگذاريم تا سس غليظ شود. سپس با ماهي سرو ميكنيم.