17-10-2014، 9:25
ايکر کاسياس، کاپيتان اسپانيا عنوان کرد که او جاودانه نيست ولي ميتواند به صعود اسپانيا به يورو 2016 کمک کند.
به گزارش "ورزش سه"، گلر 33 ساله پس از شکست مقابل اسلواکی روی اشتباه مسلم او، نیمکت نشین دیوید دخهآ در پیروزی لاروخا مقابل لوگزامورگ بود. با این حال، او معتقد است که هنوز میتواند بازی های خوبی در تیم ملی انجام دهد.
او گفت:" من جاودانه نیستم و تا همیشه بازی نخواهم کرد ولی در حال حاضر، احساس خوبی دارم و فکر میکنم میتوانم به کشورم کمک کنم که به یورو صعود کند. وقتی نمیتوانید یک بازی را ببرید، همه جور چیزی به ذهن شما میآید و احساس عصبانیت میکنید. مثل وقتی است که با برادرتان دعوا کرده اید و میگویید که او را میکشید ولی واقعا قصد انجام این کار را ندارید. میخواهم تا موقعی که میشود برای تیم ملی بازی کنم."
کاسیاس سپس راجع به ارتباطش با دل بوسکه گفت:" رابطه ی بین ما فوقالعاده است. من 33 ساله هستم و تا جایی که دوست داشته باشم نمیتوانم بازی کنم. دخهآ و کیکو کاسیا عملکرد خوبی داشته اند و من هم از صحبتهای او درباره دوره انتقال آرام ناراحت نشده ام."
[color][size][font]او گفت:" من جاودانه نیستم و تا همیشه بازی نخواهم کرد ولی در حال حاضر، احساس خوبی دارم و فکر میکنم میتوانم به کشورم کمک کنم که به یورو صعود کند. وقتی نمیتوانید یک بازی را ببرید، همه جور چیزی به ذهن شما میآید و احساس عصبانیت میکنید. مثل وقتی است که با برادرتان دعوا کرده اید و میگویید که او را میکشید ولی واقعا قصد انجام این کار را ندارید. میخواهم تا موقعی که میشود برای تیم ملی بازی کنم."
کاسیاس سپس راجع به ارتباطش با دل بوسکه گفت:" رابطه ی بین ما فوقالعاده است. من 33 ساله هستم و تا جایی که دوست داشته باشم نمیتوانم بازی کنم. دخهآ و کیکو کاسیا عملکرد خوبی داشته اند و من هم از صحبتهای او درباره دوره انتقال آرام ناراحت نشده ام."
[/font][/size][/color]