15-10-2014، 15:09
آلونسو در مصاحبه با نشريه TZ گفت که مشکلي براي رويارويي با رئال ندارد و احتمال برخورد دوباره دو تيم در ليگ قهرمانان را بسيار بالا دانست.
به گزارش "ورزش سه"، ژابی آلونسو در روزهای آخر نقل و انتقالات تابستانی، از رئال مادرید راهی بایرن مونیخ شد و تعجب بسیاری از هواداران رئال را موجب شد.
آلونسو که این روزها در بایرن خوش می درخشد در مصاحبه با نشریه "TZ" گفت:" مردم در مورد انتقال من به بایرن خیلی صحبت می کنند. من به دنبال تجربه کردن یک فضای جدید بودم.دلیل ترک کردن مادرید بخاطر آمدن کروس نبود.من کاملا مورد اطمینان آنچلوتی قرار داشتم و در تیم، نقش مهمی به من محول شده بود. به هیچ عنوان اینکه می گویند با آمدن کروس، در رئال به من بی توجهی می شد، صحت ندارد. تنها می خواستم یک تجربه جدید کسب کنم."
ژابی در مورد اختلافات قدیمی با گواردیولا زمانی که او سرمربی بارسا بود، چنین گفت:" ابدا مشکلی بین ما وجود ندارد. گواردیولا مربی بارسا بود و من هم در رئال حضور داشتم.الان هر دوی ما در بایرن هستیم.چنین مسائلی برای اولین بار نیست که در زندگی ورزشی من اتفاق می افتد. به هرحال این مسائل، بخشی از فوتبال هستند.وقتی به بایرن آمدم از طرف مورینیو هیچ پیغامی دریافت نکردم او درک می کند که در فوتبال، چنین اتفاقاتی رخ می دهند."
ژابی در مورد مقایسه روبن با رونالدو ووضعیت این روزهای کاسیاس در تیم ملی و رئال افزود:" مقایسه روبن و رونالدو بسیار مشکل است. از نظر من، روبن بهترین بازیکن جام جهانی بود. در فصول اخیر نیز در سطحی باورنکردنی بازی کرده است. در مورد کاسیاس هم باید بگویم که ایکر یک فوتبالیست حرفه ای است. او با انتقادات بیگانه نیست. ایکر همچنان برای رئال و تیم ملی اسپانیا، یک بازیکن مهم و تاثیرگذار است."
در انتها ژابی در مورد دو نیمه نهایی جذاب فصول گذشته در مقابل بایرن در لیگ قهرمانان گفت:" امیدوارم که بازهم شاهد رویارویی این دو تیم باشم. احتمالش هم کم نیست. اگر با رئال روبرو شوم، مثل یک بازیکن حرفه ای با این بازی برخورد خواهم کرد. برای پیروزی بایرن می جنگم و برای روبرو شدن با رئال، هیچ مشکلی ندارم."
[color][size][font]آلونسو که این روزها در بایرن خوش می درخشد در مصاحبه با نشریه "TZ" گفت:" مردم در مورد انتقال من به بایرن خیلی صحبت می کنند. من به دنبال تجربه کردن یک فضای جدید بودم.دلیل ترک کردن مادرید بخاطر آمدن کروس نبود.من کاملا مورد اطمینان آنچلوتی قرار داشتم و در تیم، نقش مهمی به من محول شده بود. به هیچ عنوان اینکه می گویند با آمدن کروس، در رئال به من بی توجهی می شد، صحت ندارد. تنها می خواستم یک تجربه جدید کسب کنم."
ژابی در مورد اختلافات قدیمی با گواردیولا زمانی که او سرمربی بارسا بود، چنین گفت:" ابدا مشکلی بین ما وجود ندارد. گواردیولا مربی بارسا بود و من هم در رئال حضور داشتم.الان هر دوی ما در بایرن هستیم.چنین مسائلی برای اولین بار نیست که در زندگی ورزشی من اتفاق می افتد. به هرحال این مسائل، بخشی از فوتبال هستند.وقتی به بایرن آمدم از طرف مورینیو هیچ پیغامی دریافت نکردم او درک می کند که در فوتبال، چنین اتفاقاتی رخ می دهند."
ژابی در مورد مقایسه روبن با رونالدو ووضعیت این روزهای کاسیاس در تیم ملی و رئال افزود:" مقایسه روبن و رونالدو بسیار مشکل است. از نظر من، روبن بهترین بازیکن جام جهانی بود. در فصول اخیر نیز در سطحی باورنکردنی بازی کرده است. در مورد کاسیاس هم باید بگویم که ایکر یک فوتبالیست حرفه ای است. او با انتقادات بیگانه نیست. ایکر همچنان برای رئال و تیم ملی اسپانیا، یک بازیکن مهم و تاثیرگذار است."
در انتها ژابی در مورد دو نیمه نهایی جذاب فصول گذشته در مقابل بایرن در لیگ قهرمانان گفت:" امیدوارم که بازهم شاهد رویارویی این دو تیم باشم. احتمالش هم کم نیست. اگر با رئال روبرو شوم، مثل یک بازیکن حرفه ای با این بازی برخورد خواهم کرد. برای پیروزی بایرن می جنگم و برای روبرو شدن با رئال، هیچ مشکلی ندارم."
[/font][/size][/color]