متخصص طب سنتی، سبک زندگی مناسب برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها را اعلام کرد و گفت: حالات روانی مانند خشم، هیجان، نگرانی، ترس و افسردگی بر مزاج افراد تأثیر میگذارد و افزایش هر یک از آنها، باعث بروز بیماریهای جسمی میشود.
به گزارش جهان؛ غلامرضا کردافشاری در گفتوگو با فارس گفت: آب و هوای محل زندگی، غذاهایی که مصرف میشود، میزان خواب و بیداری و تحرکت ،میزان خواب و استراحت کردن و حالات روحی از نکات مهم در سبک زندگی است که رعایت آنها افراد را در پیشگیری از بیماری کمک می کند.
وی ادامه داد: آبوهوای سالم و تنفس در هوای پاک باعث طول عمر بیشتر می شود همچنین زمانی که افراد برای خواب و استراحت اختصاص می دهند نیز برای تنظیم هورمون های بدن مهم است مثلا خواب خوب از ساعت ۹ شب تا حداقل ۲ صبح است.
این متخصص طب سنتی گفت: در مقابل استراحت،ورزش مناسب و کافی نیز اهمیت دارد.ورزش باید در حدی نباشد که فرد دچار خستگی شدید شود یا احساس ضعف کند.
کردافشاری ادامه داد: حالات روانی مانند خشم، هیجان،نگرانی،ترس و افسردگی بر مزاج افراد تأثیر می گذارد و زندگی افراد را تحت الشعاع خود قرار می دهد بنابراین باید مراقب حالات روحی بود چراکه افزایش هریک از این حالات باعث بروز بیماری های جسمی می شود.
وی افزود: همچنین برای عمل دفع و رفع مزاج و پاکسازی بدن نیز بهتر است مصرف آلو و آبغوره را در رژیم غذایی خود قرار دهند و در موارد شدید تحت نظر پزشک به رفع آن اقدام شود آنچه مردم باید بدانند این است که دفع مناسب یعنی حداقل یک تا ۲ بار در طول روز به طور کامل است.
محصولی گیاهی برا چربی سوزی
یک مشاور تغذیه به افراد دارندهی چربی توصیه کرد از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند.
به گزارش جهان؛ گلزار مولایی در گفتوگو با ایسنا، سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و اظهارکرد: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
مشاور تغذیه بیمارستان آیتاله طالقانی با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزهی ترش است بیانکرد: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها میشود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطهی مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحتتر میکند.
وی ادامهداد: سرکه سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه میشود طعم سرکه سبب جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار وگوجهفرنگی خواهد شد.
مولایی خاطر نشان کرد: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که افراد که چربی دارند توصیه میشود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه خون رقیق کرده و تجزیهکنندهی چربی و عامل دفع سموم بدن است.
این مشاور با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، خاطرنشان کرد: سرکه توانایی از بینبردن باکتریهای مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه میشود از این ماده استفاده کنند.
وی گفت: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.
به گزارش جهان؛ غلامرضا کردافشاری در گفتوگو با فارس گفت: آب و هوای محل زندگی، غذاهایی که مصرف میشود، میزان خواب و بیداری و تحرکت ،میزان خواب و استراحت کردن و حالات روحی از نکات مهم در سبک زندگی است که رعایت آنها افراد را در پیشگیری از بیماری کمک می کند.
وی ادامه داد: آبوهوای سالم و تنفس در هوای پاک باعث طول عمر بیشتر می شود همچنین زمانی که افراد برای خواب و استراحت اختصاص می دهند نیز برای تنظیم هورمون های بدن مهم است مثلا خواب خوب از ساعت ۹ شب تا حداقل ۲ صبح است.
این متخصص طب سنتی گفت: در مقابل استراحت،ورزش مناسب و کافی نیز اهمیت دارد.ورزش باید در حدی نباشد که فرد دچار خستگی شدید شود یا احساس ضعف کند.
کردافشاری ادامه داد: حالات روانی مانند خشم، هیجان،نگرانی،ترس و افسردگی بر مزاج افراد تأثیر می گذارد و زندگی افراد را تحت الشعاع خود قرار می دهد بنابراین باید مراقب حالات روحی بود چراکه افزایش هریک از این حالات باعث بروز بیماری های جسمی می شود.
وی افزود: همچنین برای عمل دفع و رفع مزاج و پاکسازی بدن نیز بهتر است مصرف آلو و آبغوره را در رژیم غذایی خود قرار دهند و در موارد شدید تحت نظر پزشک به رفع آن اقدام شود آنچه مردم باید بدانند این است که دفع مناسب یعنی حداقل یک تا ۲ بار در طول روز به طور کامل است.
محصولی گیاهی برا چربی سوزی
یک مشاور تغذیه به افراد دارندهی چربی توصیه کرد از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند.
به گزارش جهان؛ گلزار مولایی در گفتوگو با ایسنا، سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و اظهارکرد: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
مشاور تغذیه بیمارستان آیتاله طالقانی با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزهی ترش است بیانکرد: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها میشود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطهی مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحتتر میکند.
وی ادامهداد: سرکه سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه میشود طعم سرکه سبب جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار وگوجهفرنگی خواهد شد.
مولایی خاطر نشان کرد: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که افراد که چربی دارند توصیه میشود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه خون رقیق کرده و تجزیهکنندهی چربی و عامل دفع سموم بدن است.
این مشاور با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، خاطرنشان کرد: سرکه توانایی از بینبردن باکتریهای مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه میشود از این ماده استفاده کنند.
وی گفت: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.