04-10-2014، 16:35
کريمي: فکر نميکردم دعوت نشوم
[/font][/size][/color]
يعقوب کريمي در ليست 24نفره حضور داشت با کمال تعجب از ليست نهايي خط خورد. کسي که تا به الان در هر بازي استقلال حضور داشته اين تيم موفق به کسب پيروزي شده نميتواند تيمملي را در اردوي پرتغال همراهي کند.
کریمی در مورد نبود اسمش در لیست تیم ملی به "ورزش سه" گفت: حقیقتش فکر نمی کردم دعوت نشوم البته اگر من یکسال دیگر هم دعوت نشوم مصاحبه ای علیه کیروش نخواهم کرد چون او خیلی به فوتبال من کمک کرد.
وقتی از او سوال شد عملکرد ضعیف تیمملی امید در دعوت نشدن تاثیرگذار بود یا نه پاسخ داد: من دو سال است که در تیمملی حضور دارم ولی به نظر من نتایج امید واقعا تاثیرگذار بود. البته چیزی است که گذشته و نمیخواهم در مورد آن صحبت کنم.
بازیکن استقلال در مورد پیروزی مقابل ملوان ادامه داد: خدا را شکر بازی خوبی انجام دادیم و سه امتیاز را گرفتیم. البته ملوان هم خیلی خوب فوتبال بازی می کند ولی آن شب ما میتوانستیم چند گل دیگر نیز به آنها بزنیم. تیمی که بخواهد قهرمان شود باید از پس هم بازی های خوب دربیاید با این برد فشارها از روی سرمربی و بازیکنان برداشته شد.
کریمی در آخر در مورد رقیب های اصلی استقلال افزود: به نظر من تراکتور و سپاهان اصلی ترین رقیبان ما هستند.
[color][size][font]وقتی از او سوال شد عملکرد ضعیف تیمملی امید در دعوت نشدن تاثیرگذار بود یا نه پاسخ داد: من دو سال است که در تیمملی حضور دارم ولی به نظر من نتایج امید واقعا تاثیرگذار بود. البته چیزی است که گذشته و نمیخواهم در مورد آن صحبت کنم.
بازیکن استقلال در مورد پیروزی مقابل ملوان ادامه داد: خدا را شکر بازی خوبی انجام دادیم و سه امتیاز را گرفتیم. البته ملوان هم خیلی خوب فوتبال بازی می کند ولی آن شب ما میتوانستیم چند گل دیگر نیز به آنها بزنیم. تیمی که بخواهد قهرمان شود باید از پس هم بازی های خوب دربیاید با این برد فشارها از روی سرمربی و بازیکنان برداشته شد.
کریمی در آخر در مورد رقیب های اصلی استقلال افزود: به نظر من تراکتور و سپاهان اصلی ترین رقیبان ما هستند.
[/font][/size][/color]