25-09-2014، 23:20
● نکاتی برای طبخ خورش ها
۱) ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ میکنیم تا در موقع پختن کف نکند، چون کف در اثر جوشیدن، باعث بدرنگ شدن خورش میگردد.
۲) خورش باید با حرارت ملایم پخته شود، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.
۳) انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.
۴) خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن میشود.
۵) پیاز خورش را طوری خلال کنید که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود. برای خوشرنگتر شدن پیاز داغ میتوانید، کمی زردچوبه اضافه کنید.
۶) نمک و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه کنید. مقدار ترشی و چاشنی را میتوان به میل و ذائقه کم و زیاد کرد.
● نکات لازم برای طبخ پلو و چلو
یکی از اصلیترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.
اولین نکته مهم، تهیه و انتخاب برنج خوب است، خصوصیاتی که باید یک برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، بدون خرده، باریک، بلند یکدست و رنگ آن کمی زرد و زیر دندان سفت و محکم باشد. شکننده هم نباشد. مسلما این نوع برنج گرانتر بوده ولی ارزش کار پخت را میافزاید.