18-09-2014، 11:53
آلوس: بارسا در مسير بازگشت به اوج قرار دارد
اين مليپوش برزيلي کار خوب لوييس انريکه در نيوکمپ در اين فصل را تحسين کرد.
[color][size][font][/font][/size][/color]
به گزارش "ورزش سه"، دنی آلوس پس از پیروزی ۰-۱ بارسلونا در برابر آپوئل در لیگ قهرمانان گفت بارسلونا تحت هدایت لوییس انریکه در حال بازگشت به اوج است.
«لوییس انریکه واقعاً ما را در مسیر بازگشت به سوی اوج انداخته است. همهی بازیکنان برای او ۱۰۰ درصد تلاش میکنند. ما واقعاً خوشحال ایم که پیروز شدیم و کار را به شکل مثبتی آغاز کردیم. بهدست آوردن یک کلینشیت نیز خیلی خوب بود. فکر میکنم از نظر دفاعی خیلی بهتر شدهایم و دایم حریف را پرس میکردیم. در حمله نیز تا جایی که میتوانستیم تلاش کردیم، اما نتوانستیم توپ را وارد دروازه کنیم.» او دربارهی استراحت دادن به برخی بازیکنان در بازی دیشب نیز گفت: «فکر میکنم این خیلی عالی است که به همه بازی برسد، این باعث میشود سرانجام همه در تیم مهم باشند.»
[color][size][font]«لوییس انریکه واقعاً ما را در مسیر بازگشت به سوی اوج انداخته است. همهی بازیکنان برای او ۱۰۰ درصد تلاش میکنند. ما واقعاً خوشحال ایم که پیروز شدیم و کار را به شکل مثبتی آغاز کردیم. بهدست آوردن یک کلینشیت نیز خیلی خوب بود. فکر میکنم از نظر دفاعی خیلی بهتر شدهایم و دایم حریف را پرس میکردیم. در حمله نیز تا جایی که میتوانستیم تلاش کردیم، اما نتوانستیم توپ را وارد دروازه کنیم.» او دربارهی استراحت دادن به برخی بازیکنان در بازی دیشب نیز گفت: «فکر میکنم این خیلی عالی است که به همه بازی برسد، این باعث میشود سرانجام همه در تیم مهم باشند.»
[/font][/size][/color]