12-09-2014، 20:51
برای تهیه سس ابتدا در تابه ای روغن ریخته و پیازها را با درجه حرارت ملایم همراه سیر برای ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود؛ سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و شکر و فلفل به آن اضافه کنید. پس از آن….
مواد لازم
▪ سه فنجان و نیم سیب زمینی پخته و رنده شده
▪ دو سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ چهار قاشق مرباخوری آرد
▪ روغن برای سرخ کردن
▪ نمک و فلفل
▪
برای تهیه سس
▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ چهار عدد پیاز بزرگ
▪ چهار حبه سیر
▪ یک عدد فلفل تازه
▪ دو قاشق مرباخوری شکر
● طرز تهیه
برای تهیه سس ابتدا در تابه ای روغن ریخته و پیازها را با درجه حرارت ملایم همراه سیر برای ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود؛ سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و شکر و فلفل به آن اضافه کنید. پس از آن که یکدست شد آن را دوباره به تابه برگردانده و برای ۱۰دقیقه دیگر تفت دهید.
سیب زمینی رنده شده را با پنیر پارمسان و تخم مرغ و آرد در کاسه ای مخلوط کرده و سپس آن را به شکل کتلت سرخ کنید و در کنار سس مخصوص با نان سرو کنید.
مواد لازم
▪ سه فنجان و نیم سیب زمینی پخته و رنده شده
▪ دو سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ چهار قاشق مرباخوری آرد
▪ روغن برای سرخ کردن
▪ نمک و فلفل
▪
برای تهیه سس
▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ چهار عدد پیاز بزرگ
▪ چهار حبه سیر
▪ یک عدد فلفل تازه
▪ دو قاشق مرباخوری شکر
● طرز تهیه
برای تهیه سس ابتدا در تابه ای روغن ریخته و پیازها را با درجه حرارت ملایم همراه سیر برای ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود؛ سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و شکر و فلفل به آن اضافه کنید. پس از آن که یکدست شد آن را دوباره به تابه برگردانده و برای ۱۰دقیقه دیگر تفت دهید.
سیب زمینی رنده شده را با پنیر پارمسان و تخم مرغ و آرد در کاسه ای مخلوط کرده و سپس آن را به شکل کتلت سرخ کنید و در کنار سس مخصوص با نان سرو کنید.