12-09-2014، 19:07
مواد لازم :
پیاز رنده شده یك عدد
تخم مرغ زده شده سه عدد
سیر ساطوری شده سه حبه
شكر 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده یك قاشق غذاخوری
كدوسبز، هویج و سیب زمینی رنده شده از هركدام دو عدد
روغن زیتون یا مایع هفت قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده تازه یا خشك كمی
نمك و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن كنید. تمام مواد به غیر از روغن را درون ظرف بزرگی ریخته و خوب هم بزنید تا مایه خمیر غلیظی درست شود.
نصف روغن را درون یك قالب یا قابلمه مناسب ریخته كه به فر نچسبد سپس مایه خوراك را درون آن قرار داده و بقیه روغن را روی آن بریزید.
قالب را به مدت 40 تا 60 دقیقه درون فر قرار دهید تا سبزیجات پخته و روی خوراك قالبی، طلایی تیره شود.
پیاز رنده شده یك عدد
تخم مرغ زده شده سه عدد
سیر ساطوری شده سه حبه
شكر 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده یك قاشق غذاخوری
كدوسبز، هویج و سیب زمینی رنده شده از هركدام دو عدد
روغن زیتون یا مایع هفت قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده تازه یا خشك كمی
نمك و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن كنید. تمام مواد به غیر از روغن را درون ظرف بزرگی ریخته و خوب هم بزنید تا مایه خمیر غلیظی درست شود.
نصف روغن را درون یك قالب یا قابلمه مناسب ریخته كه به فر نچسبد سپس مایه خوراك را درون آن قرار داده و بقیه روغن را روی آن بریزید.
قالب را به مدت 40 تا 60 دقیقه درون فر قرار دهید تا سبزیجات پخته و روی خوراك قالبی، طلایی تیره شود.