08-09-2014، 22:33
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
دانه زیره سبز1/2 قاشق چای خوری
دانه گشنیز1/2 قاشق چای خوری
سس مایونز1/2 فنجان
روغن زیتون1/2 فنجان
آبلیمو2 قاشق چای خوری
فلفل1.5 قاشق چای خوری
سیر
گوشت بوقلمون450 گرم (گوشت بوقلمون چرخ کرده)
پیاز
فلفل دلمه ای1 عدد (فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، 4 قاچ شده یا 2 عدد کوچک)
پنیر چدار4 ورق (یا پنیر مونتری جک)
نان همبرگر4 عدد
شاهیبه مقدار لازم
چیپس ذرتبه مقدار لازم
خیار شوربه مقدار لازم
طرز تهیه:
دانه زیره و دانه گشنیز را داخل یک قابلمه کوچک به مدت یک و نیم دقیقه تست کنید تا اینکه دانه ها شروع به بالا و پایین پریدن بکنند بعد بگذارید خنک شود.
دانه های تست شده را داخل هاون بریزید و با دسته هاون آنها را بکوبید. مایونز، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، آبلیمو، فلفل، سیر و دانه های زیره و گشنیز کوبیده شده را با هم داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
گوشت بوقلمون را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط را به آن اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
دستتان را تر کنید و مخلوط بوقلمون را به شکل چهار تکه هم اندازه درست کنید. سپس آنها را به شکل چهار برگر ضخیم فرم دهید و به وسیله انگشتتان وسط برگرها را کمی گود کنید.
باربیکیو را آماده کنید. روی برگرها نمک و فلفل بپاشید. روی پیاز و فلفل دلمه ای روغن بمالید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس پیاز و فلفل دلمه ای را روی منقل به مدت 4 دقیقه ذغالی کنید.
بوقلمون برگر را به مدت 5 دقیقه روی منقل کباب کنید و بعد بچرخانید و به مدت 4 دقیقه دیگر برگرها را کباب کنید.
روی هر برگر یک ورق پنیر قرار دهید و گوشت را به مدت یک دقیقه دیگر کباب کنید تا پنیر آب شود. روی هر یک از نان ها یک برگر قرار دهید و روی آن فلفل های کبابی را بچینید و پیاز ها را روی آن قرار دهید و در آخر کاهو را بگذارید و تکه نان های دیگر را قرار دهید و با چیپس ذرت و خیار شور سرو کنید.