امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستور تهیه سوپ لبو

#1
Heart 
دستور تهیه سوپ لبو 1

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
شیر یك و نیم پیمانه
پیاز 2عدد (نگینی)
آبلیمو 2قاشق سوپخوری
كره 1چهارم پیمانه
هویج 2عدد
خامه 4قاشق سوپخوری (برای تزیین)
كرفس 2ساقه (خرد شده)
لبو نیم كیلو (پخته)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا كره را در ظرف مورد نظر ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا آب شود. سپس پیاز، كرفس و هویج‌های خرد شده را به ترتیب به كره اضافه می‌كنیم و به اندازه‌ای تفت می‌دهیم كه سبزی‌ها تغییر رنگ دهند. لبو را رنده زده و به همراه یك قاشق سوپخوری آبلیمو و آب مرغ به سبزی‌های سرخ شده افزوده و آن را با نمك و فلفل مزه‌دار می‌كنیم و به مدت نیم ساعت حرارت می‌دهیم تا مواد بپزند. البته كمی از لبو رنده شده را برای تزیین روی سوپ كنار می‌گذاریم، بعد از پخت قابلمه را كنار گذاشته تا سرد شود. سپس همه مواد را در غذاساز ریخته تا سوپی نرم حاصل شود، سوپ را داخل قابلمه برمی‌گردانیم و شیر را به آن اضافه كرده تا جوش بیاید. در پایان بقیه آبلیمو را اضافه كرده و هم می‌زنیم، سپس سوپ را درون سوپخوری ریخته و سطح روی آن را با خامه و لبوی رنده شده تزیین می‌نماییم

نكات:

1)اگر دوست دارید داخل لبوی رنده شده شكر هم بزنید.

2)اضافه كردن خامه داخل این سوپ ان را خوشمزه تر میكند.

3)اگر دوست دارید سوپ شما به رنگ صورتی خوشرنگ باشد مقدار شیر را بیشتر كنید یا خامه را درون سوپ هم استفاده كنید.

4)بهتر است از شیر پر چرب برای این سوپ استفاده شود.
دستور تهیه سوپ لبو 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان