امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رحيم نوروزي: نقش هاي تاريخي يك سروگردن بالاتر از نقش هاي ديگر است

رحيم نوروزي:  نقش هاي تاريخي يك سروگردن بالاتر از نقش هاي ديگر است 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سينما خبر؛ رحيم نوروزي بازيگر نقش اميرخسرو در سريال "معماي شاه" به كارگرداني محمدرضا ورزي گفت: به دليل بازيافت شخصيت هاي تاريخي، بازسازي موقعيت ها و صرف زمان بيشتر براي توليد اين آثار تاريخي، بازي در اين سريال ها برايم جذاب تر و چالش برانگيز تر است.
نوروزي با اشاره به تفاوت هاي كيفي سريال هاي تاريخي و اجتماعي گفت: در كارهاي اجتماعي به روز يا ملودرام هاي خانوادگي مشكلي نيست كه شير گاز ديده شود. ابزارهاي جديد مانند موبايل و اتومبيل هاي جديد ديده شود اما در كارهاي تاريخي بايد كهنگي در كار مشهود باشد. مستندات رعايت شود و خيابان ها فضاسازي شوند. نياز به ساخت و سازهاي فراواني در اين قالب آثار حس مي شود. لباس ها و گريم جنسي كاملا متفاوت دارند و صرف زمان و وقت بيشتري را نسبت به ملودرام هاي رئاليستي و معمول روز مي طلبند.
وي اين تفاوت را به ميزان تلاش بازيگران نيز نسبت داده و افزود: اگرچه ممكن است در اين سريال نقش من ما به ازاي صد در صد تاريخي نداشته باشد اما بايد نمونه هاي آن را مطالعه كنم، تاريخ بخوانم و براي خود بازيگر هم ايفاي چنين نقشي زمان بر است . مدت بيشتري او را درگير مي كند .وي افزود : براي من به شخصه اين جنس كارها چالش برانگيز جذاب تر است ، زيرا وقتي در سريال تاريخي بازي مي كنم، حس مي كنم سينما بازي مي كنم و در مقام بازيگري احساس خلق دارم. اما در كارهاي اجتماعي و ملودرام خلاقيت چنداني حس نمي كنم. به نظرم لذتي كه حضور سريال هاي تاريخي به همراه دارد، در سريال هاي ژانر ديگري تكرار نمي شود.
بازيگر سريال "يوسف پيامبر" با اشاره به اين كه پيشتر نقش هايي شبيه به كاراكتر اميرخسرو را بازي كرده است، ادامه داد: در "مدار صفر درجه" هم نقش يك توده اي را بازي كرده بودم. اين شخصيت شايد نعل به نعل در تاريخ وجود نداشته باشد اما به هر حال نمونه اي كلي از يك جريان و دسته بندي هايي است كه در گذشته تاريخي ما وجود داشته. گرايش هاي فكري متفاوتي در ميان گروه هاي مختلف، مردم كوچه و بازار و طبقات مختلف اجتماعي وجود داشته است و نقش من هم يكي از همان دسته بندي ها و رنگ آميزي هايي است كه به كاراكترهاي قصه مي بخشد. يكي از توناليته هاي رنگي شخصيت هاي متفاوت است اما اين كه اميرخسرو نامي عينا در تاريخ وجود داشته باشد، كاملا صحت ندارد.
وي با اشاره به ضرورت اضافه شدن عناصر داستاني به متن هاي تاريخي براي جذب بيننده افزود: تاريخ به خودي خود درام نيست. براي ساختن درام بايد عناصر آن را هم اضافه كرد. درام نيازمند قصه است و داستان هم شخصيت پردازي، كشمكش ها، منحني ها و گره‌افكني‌هاي خاص خود را مي طلبد. بايد تعليق و ساسپنس به آن وارد شود. جذابيت پيدا كند و مخاطب با پايان هر قسمت انتظار ديدن قسمت بعدي را داشته باشد براي اين منظور چاره اي جز وارد كردن عناصر درام به قصه نيست. شايد در تاريخ چندان به بررسي عواطف انسان ها پرداخته نشده و بيشتر جريان تحول حكومت ها، كودتاهاي جنگي، رفت‌و‌آمدها و جابه‌جايي سمت را بيشتر مورد قرار گرفته باشد. خود ما بيشتر مسائل سياسي را در تاريخ تعقيب كنيم و برايمان جذابيت صرفا نمايشي نداشته باشد. بنابراين نياز هست براي توليد سريال تاريخي، متن هاي تاريخي دراماتيزه شود و بعد از پروسه توليد عناصر بصري هم به آن اضافه شود. زبان سينمايي پيدا كند. البته زبان تصوير و نوع روايت ما هم اهميت زيادي دارد. روايت زيبا، جذاب و پركشش مي تواند مخاطب را به تعقيب داستان وادارد و همچنين در خلال داستان نيز او را با حقايق تاريخي آشنا كند.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان