امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کباب ژاپنی

#1
Heart 
طرز تهیه کباب ژاپنی 1

مواد لازم :
سیر 4 حبه خرد شده
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
شیره انگور 1 قاشق سوپخوری
گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند 125 گرم
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه کباب ژاپنی:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.
طرز تهیه کباب ژاپنی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان