امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دغاغله: با کمي درد هم بازي نمي‌کنم

دوران مصدوميت مهدي دغاغله،مهاجم پرسپوليس تقريبا به اتمام رسيده اما هنوز معلوم نيست فردا مي تواند مقابل تراکتور به ميدان مي رود يا نه .

دغاغله: با کمي درد هم بازي نمي‌کنم 1

دغاغله درباره شرایط پرسپولیس به "ورزش سه" گفت: خدا را شکر همه مصدومان رسیدند امیدوارم با همت بچه ها تراکتورسازی را شکست دهیم.

او ادامه داد: ما کل بازی ها را به قصد پیروزی وارد زمین می شویم.همین جا از تماشاگران می خواهم که فقط از تیم های خود حمایت کنند.

او درمورد اینکه بازی قبل نتوانست در ترکیب باشد و فکر می کند دراین بازی حضور داسته باشد گفت:من کمی احساس درد می کردم دایی هم ترجیح داد به من بازی ندهد امروز در تمرین عصر معلوم می شود که فردا می توانم در ترکیب باشم یا خیر.اگر دردم خیلی هم کم باشد بازی نمی کنم چون اگر دوباره مصدوم شوم در روحیه ام اثر منفی می گذارد.

دغاغله در مورد کری خوانی های تراکتوری ها اضافه کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است آن ها باید از ما بترسند نه ما از آن ها.مهم نیست تراکتوری ها حرفی بزنند یا نه ما در زمین فوتبال نشان می دهیم که چه تیمی هستیم.

مهاجم پرسپولیس در آخر گفت: همه منتظرند تا یک مهدی دغاغله آماده برگردد مطمئن باشد که با انگیزه بسیار بالا باز خواهم گشت.پارسال در نیم فصل اول کلی گل زده بودم حالا ببینید تا پایان فصل چه اتفاقی رخ می دهد.
پاسخ
آگهی
بازی نکرد که......HuhHuhHuh
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دغاغله: با پرسپولیس قرارداد دارم اما اگر نخواهند با منت نمی‌مانم
  دوازدهمين سالروز بازي اينيستا در بارسا(عکس)
  پيش بازي رئال مادريد- اسپانيول
  انريکه: بازي زيبا و نتيجه گيري را باهم ميخواهم!
  جانواريو: حاضرم مجاني براي استقلال بازي کنم
  دژاگه(2): در جام ملت‌ها هم دفاعي بازي مي‌کنيم
  ژاوي:با دو باخت،سبک بازي بارسا عوض نمي شود
  لوپز: بازي به بازي بهتر مي شويم
  خامس(1):بازي کردن براي رئال رويايي است
  پرسپوليس ـ استقلال، هر 3ماه يک بازي!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان