امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کرم لبو

#1
روش تهیه‌ی کرم لبـو

این دسر هم بهانه‌ای است برای استفاده‌ی بیشتر از چغندر پخته یا همان لبو در برنامه‌ی غذایی. با ما همراه باشید...


مواد اولیه

شیر و شکر از هر کدام نصف پیمانه

لبو پخته شده یک سوم پیمانه

خامه 200 گرم

آب لبو دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری

آب جوش یک چهارم پیمانه

مروارید خوراکی برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه

* ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود.

* شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید.

* لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید.

* ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید.

* سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان