02-09-2012، 16:17
روش تهیهی کرم لبـو
این دسر هم بهانهای است برای استفادهی بیشتر از چغندر پخته یا همان لبو در برنامهی غذایی. با ما همراه باشید...
مواد اولیه
شیر و شکر از هر کدام نصف پیمانه
لبو پخته شده یک سوم پیمانه
خامه 200 گرم
آب لبو دو تا سه قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری
آب جوش یک چهارم پیمانه
مروارید خوراکی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه
* ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود.
* شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید.
* لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید.
* ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید.
* سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید.
این دسر هم بهانهای است برای استفادهی بیشتر از چغندر پخته یا همان لبو در برنامهی غذایی. با ما همراه باشید...
مواد اولیه
شیر و شکر از هر کدام نصف پیمانه
لبو پخته شده یک سوم پیمانه
خامه 200 گرم
آب لبو دو تا سه قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین دو قاشق مرباخوری
آب جوش یک چهارم پیمانه
مروارید خوراکی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه
* ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود.
* شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید.
* لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید.
* ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید.
* سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید.