23-08-2014، 9:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیسکوییت دارچین و بادام که جزء بیسکوییتهای ترد و خشک قرار می گیرد، را می توانید در مدت زمان کوتاهی آماده کنید و در یک عصر زیبا و دلنشین همراه نوشیدنی از آن لذت ببرید، درادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم
کره: نصف پیمانه
شکر ریز: 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید : 4/3 پیمانه
(بنابر تجربه دوست خوبمون خانم ندا، میزان آرد می بایست کمی بیشتر در نظر گرفته شود تا خمیر شکل بگیرد.)
بادام پودر شده خوراکی: نصف پیمانه
جوش شیرین:4/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه
ابتدا کره و 4/3 از شکر را در ظرف مناسبی با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.آرد ، جوش شیرین و پودر بادام را با یکدیگر الک کرده و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خمیری شکل شود سپس خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده ایم مقداری ورز می دهیم و بعد آنرا داخل پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مقداری سفت ومحکم شود.
دارچین و بقیه شکر را در ظرف کوچکی مخلوط می کنیم، خمیر را به تکه های دایره ای شکلی درآورده و در مخلوط دارچین و شکر می غلطانیم و سپس در سینی فر که کمی چرب کرده ایم به فاصله 5 سانتیمتر قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه قرار داده تا قهوه ای شوند و بعد از پخت آنها را روی سینی توری قرار داده تا سرد شوند و از آخر بیسکوییتها را در ظرف دلخواه چیده و سرو میکنیم.
بیسکوییت دارچین و بادام که جزء بیسکوییتهای ترد و خشک قرار می گیرد، را می توانید در مدت زمان کوتاهی آماده کنید و در یک عصر زیبا و دلنشین همراه نوشیدنی از آن لذت ببرید، درادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم
کره: نصف پیمانه
شکر ریز: 1 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید : 4/3 پیمانه
(بنابر تجربه دوست خوبمون خانم ندا، میزان آرد می بایست کمی بیشتر در نظر گرفته شود تا خمیر شکل بگیرد.)
بادام پودر شده خوراکی: نصف پیمانه
جوش شیرین:4/1 قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه
ابتدا کره و 4/3 از شکر را در ظرف مناسبی با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.آرد ، جوش شیرین و پودر بادام را با یکدیگر الک کرده و به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خمیری شکل شود سپس خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده ایم مقداری ورز می دهیم و بعد آنرا داخل پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا مقداری سفت ومحکم شود.
دارچین و بقیه شکر را در ظرف کوچکی مخلوط می کنیم، خمیر را به تکه های دایره ای شکلی درآورده و در مخلوط دارچین و شکر می غلطانیم و سپس در سینی فر که کمی چرب کرده ایم به فاصله 5 سانتیمتر قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه قرار داده تا قهوه ای شوند و بعد از پخت آنها را روی سینی توری قرار داده تا سرد شوند و از آخر بیسکوییتها را در ظرف دلخواه چیده و سرو میکنیم.