22-08-2014، 16:01
ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در این سالاد یعنی یک طعم استثنایی.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل 559 کیلوکالری، 14.6 گرم کربوهیدرات، 1.9 گرم قند، 43.9 گرم چربی، 13.4 گرم چربی اشباع شده و 24.9 گرم پروتئین است.
مواد لازم:
ژامبون دودی
250 گرم
پنیر بلوچیز
100 گرم
نان تست
2 برش ضخیم
برگ منداب یا اسفناج
1 دسته بزرگ
کلم قرمز
1 پیمانه
گردو
½ پیمانه
پیازچه تازه
1 دسته
روغن زیتون خالص
7 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز
2 قاشق غذاخوری
سس خردل دیژون
1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه:
- یک تابه بزرگ را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که گرم شد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. ژامبونها را به تکههای 1 سانتیمتری ببرید و در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و نانهای تکه شده - به اندازه مربع های 1 سانتیمتری - به تابه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه آنها را باهم تفت دهید تا نانها تست و طلایی شوند.
- برای تهیه سس باقی روغن زیتون، سرکه انگور قرمز، خردل دیژون و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی بریزید که قابلیت بسته شدن داشته باشد و ظرف را تکان دهید تا تمام مواد باهم مخلوط شوند.
[font]
[/font] - برگهای سالادی را در ظرفی بریزید و کلمهای خرد شده را روی آنها قرار دهید و سس را بریزید. سپس قسمت بیشتر گردو و پیازچه ریز خرد شده و تمام مخلوط نان و ژامبون را روی آنها قرار دهید. با دست تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
[font]
[/font] - از یک چاقوی تیز استفاده کنید، پنیر بلوچیز را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید. سپس باقیمانده گردو و پیازچه را روی سالاد بریزید.