امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی دوغ پای(غذای زاهدانی)

#1
[b]مـواد لازم برای 4 نفر


گوشت گوساله 300 گرم 500 کیلوکالری لپه 1 لیوان 240 کیلوکالری
پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 000 کیلوکالری
دوغ 6 لیوان 150 کیلوکالری
روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

طـرز تـهـیـه


برای شروع، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از افزودن ادویه ها(البته به غیر از زعفران) و رب، تکه های گوشت و لپه را اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن به جای آب در این محتویات دوغ بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. پس از پخت، دوغ پا را همراه برنج سرو کنید.

این غذا چند کالری دارد؟


این غذا تقریبا 1100 کیلوکالری انرژی دارد. در صورتی که این حجم به 4 قسمت تقسیم شود هر واحد دارای 275 کیلوکالری انرژی خواهد بود. البته خوردن برنج با این غذا به این میزان انرژی، اضافه خواهد کرد.
همراه این غذا


این غذا با برنج سرو می شود که بهتر است به صورت کته شده استفاده شود.
همراه شدن


سالادسبزیجات یا حتی سبزی خوردن با این غذا در کنار گوشت و برنجی که در دوغ پا وجود دارد به تکمیل شدن این وعده کمک بسیاری می کند.

طرز تهیه ی دوغ پای(غذای زاهدانی) 1[/b]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان