امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چقدر درباره اشک و گریه می دانید؟

#1
گریه های مکرر و مداوم دیگر طبیعی و نشانگر استرس و عواطف یک فرد سالم نیستند، بلکه می توانند علامتی از وجود یک بیماری جدی باشند مثل افسردگی
 
2- اشک های اصلی
 
همواره برای محافظت از چشم ها به لایه ای از مایعات نیاز است. این مایع توسط غدد اشکی ترشح می شود که در بالای چشم ها قرار دارد و بدون وجود این مایع، چشم ها سریعا خشک شده و مورد حمله باکتری ها قرار می گیرد.
 
این اشک ها حاوی لیزوزیم هستند که ماده ضد میکروبی قوی است که ایمنی چشم ها را تضمین می کند. بدون وجود این اشک ها، خشکی و عفونت چشم ها قطعی خواهد بود و در بسیاری از موارد، کاهش قدرت بینایی و حتی نابینایی نتیجه نهایی خواهد بود.
 
3- اشک های رفلاکسی
یکی دیگر از مهم ترین عملکردهای اشک، محافظت از چشم ها در مقابل عوامل خارجی مانند گردوخاک و خلاصی از گازهای اسیدی مثلا در اثر خرد کردن پیاز است.
 
به این اشک ها اشک های رفلکسی یا واکنشی گفته می شود که در زمان حمله عوامل خارجی به چشم ها از چشم ها دفاع می کنند. اشک های رفلکسی در نتیجه تحریک مستقیم با عوامل خارجی، از غدد اشکی چشم ها ترشح می شوند.
 
رهایی از استرس و هیجان
گریه بهترین کمک برای کاهش استرس های تحمیلی بر بدن است. تحقیقات نشان داده اند گریه نقش مهمی در دفع مواد شیمیایی مرتبط با استرس از بدن بر عهده دارد. به همین خاطر است که ما بعد از گریه کردن معمولا احساس خوب و انرژی تازه ای پیدا می کنیم. همانطور که گفتیم گریه های عاطفی در مقایسه با گریه های واکنشی دارای مقادیر بالاتری از هورمون های احساسی نظیر هورمون ACTH هستند.
 
گریه زیاد هم می تواند خطرناک باشد
گریه های مکرر و مداوم دیگر طبیعی و نشانگر استرس و عواطف یک فرد سالم نیستند، بلکه می توانند علامتی از وجود یک بیماری جدی باشند مثل افسردگی، اختلالات استرسی و نیز افسردگی پس از زایمان و یا خیلی بیماری های عصبی و روانی دیگر. در این شرایط دیگر آن اثرات آرامبخش گریه برای فرد کارساز نیست و او را آرام نمی کند.
 
در اینجا بد نیست چند حقیقت دیگر درباره گریه کردن و اشک ها را هم بدانیم:
چقدر درباره اشک و گریه می دانید؟ 1
 
نوزادان روزانه یک تا سه ساعت گریه می کنند
 
 لازم است پدر و مادرهای جوان این را بدانند که بچه ها برای برقراری ارتباط گریه می کنند. کودکان در پاسخ به احساس گرسنگی، خستگی، ناراحتی، درد، کسالت و خلاصه در پاسخ به هر احساسی که داشته باشند گریه می کنند.
 
اما با همه اینها کودکی که بیش از سه ساعت در روز برای بیش از سه روز در هفته گریه کند، ممکن است مبتلا به کولیک گوارشی باشد. بدون شک گریه های شدیدتر و طولانی تر نشانه مشکلی جدی تر خواهند بود.
 
مجاری اشکی هم می توانند بسته شوند
مجاری اشکی که اشک را از غدد اشکی به چشم ها می آورند می توانند به دلایل متفاوتی از جمله افزایش سن، عفونت، التهاب، جراحت، تومور و یا وجود کیست مسدود شوند.
 
مسدود شدن مجاری اشکی باعث اشک ریزش شدید از چشم ها و قرمزی چشم ها می شود. خود این انسداد نیز می تواند تشدیدکننده خطر عفونت و التهاب چشم ها باشد.
 
در بعضی از افراد گریه کاملا بی دلیل و بی اختیار است
در برخی شرایط بالینی مخصوصا اختلالات عصبی، گریه خالی و یا پس از خندیدن شدید می تواند کاملا غیر ارادی باشد. به این شرایط خنده و گریه پاتولوژیکی و یا PLC گفته می شود که زمان و مکان هم نمی شناسد و در هر لحظه ای می تواند بی اختیار ایجاد شود.
 
 PLC می تواند در اثر سکته قلبی، بیماری آلزایمر، ام اس و انواعی دیگر از بیماری های عصبی و روانی ایجاد شود.
 
آمارهایی از اشک ها و گریه ها
88.8 درصد افراد پس از گریه کردن احساس خوب تر  و 8.4 درصد آنها احساس بدتری را تجربه می کنند.
 
به طور متوسط می توان گفت خانم ها سالانه 47 بار گریه می کنند و مردها تنها 7 بار در سال.
 
تا سن بلوغ، میزان و شدت گریه در دختران و پسران تقریبا مشابه است و تفاوت گریه در دو جنس از بعد از بلوغ ایجاد می شود.
 
در اینجا تستوسترون ممکن است به کاهش گریه در پسران کمک می کند، در حالی که استروژن و پرولاکتین تمایل به گریه در دختران را افزایش می دهند.
چقدر درباره اشک و گریه می دانید؟ 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دانستنی های جالب و ترسناک درباره ی مرگ
  یه چیز جالب درباره گوگل
  چرا مردها نباید گریه کنند؟
  دانستنی‌های جالب درباره رنگ چشم فندقی
  چیزهای جالبی که درباره خواب نمیدانستید
  20 حقیقت درباره ی سوسک ها
  حقایق جالب درباره سیب زمینی
  حقایق جالب درباره مسائل روانشناسی
  چند حقیقت درباره سایت دیپ وب
  چرا خیلی زود به گریه می افتید ؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان