17-08-2014، 14:06
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه کره سه قاشق غذا خوری
شیر یک و یک چهارم پیمانه شکر یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد بیکینگ پودر سه و نیم قاشق چایخوری
نمک سه چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتداتخم مرغ و کره اب شده را زده و شیر را اضافه کنید (حتما تخم مرغ و شیر در دمای محیط باشند در غیر اینصورت پنکیک سنگین خواهد شد و بعد از اضافه کردن شیر ان را زیاد نزنید). آرد، بکینگ پودر،نمک و شکر را با هم مخلوط کرده و روی این ترکیب الک کنید.و مواد را فقط ترکیب کنید(کلا ترکیباتی که در انها از بیکینگ پودر استفاده میشود بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر نباید زیاد زده شوند).مایع را پانزده دقیقه کنار بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.(بعد از این مدت اگر مایع را رقیق تر میپسندید میتوانید یک چهارم پیمانه شیر به ان اضافه کنید)
ماهیتابه مورد نظر (که بهتر است یک ظرف سنگین مثل چدنی ،باشد)را روی حرارت متوسط ،medium-high، قرار دهید ،اجازه دهید ظرف کاملا داغ شود (برای ازمایش ان چند قطره اب روی سطح ظرف بپاشید اگر قطرات اب شروع به غلتیدن و چرخیدن کرد ماهیتابه به میزان کافی داغ شده است) ،کمی روغن ریخته در حدی که فقط کف ظرف چرب شود،در حد یک چهارم پیمانه یا بیشتر از مایع را برداشته و با حرکت دورانی دست و تنها در یک نقطه مرکزی مایع را بریزید،با این روش پنکیک فرم دایره ای و یکنواخت پیدا میکند.(در این مرحله میتوانید چند حلقه نازک موز روی مایع قرار دهید)
در حدود یک تا دو دقیقه طول میکشد تا حبابهایی روی ان دیده شود و اطراف ان کمی طلایی شود،در این موقع میتوانید انرا برگردانید(از یک کفگیر،پهن و بزرگ استفاده کنید) و زمانی در همین حد لازم است تا سمت دیگر ان هم طلایی شود .
این پنکیک همراه با Glaze یا سیروپ یا کمی عسل میتواند یک اسنک یا عصرانه خوشمزه را قراهم اورد.
(اگر پنکیک ها را همان موفع مصرف نمیکنید بهتر است انها را به صورت لایه لایه ، در دستمال اشپرخانه ،بچینید تا پنکیکها خیس و مرطوب نشوند)