15-08-2014، 11:08
مواد لازم :
مرغ بدون پوست و استخوان500 گرم
پودر زیره
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
2/1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
2/1 قاشق چایخوری
گراما سالا
2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده
1 حبه
آبلیمو
2 قاشق چایخوری
ماست چکیده
15 گرم
طرز تهیه :
1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.
مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :
فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده )1. مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
2. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.
مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :
2 عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده )
2 عدد
آبلیموی تازه
1 قاشق غذاخوری
زنجبیل
1 قاشق غذاخوری
هل سبز
2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای
500 گرم
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده
2 قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده
300 گرم
ادویه گراماسالا
1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.
1. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
2. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.