14-08-2014، 21:57
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله 1 کیلو
پیاز درشت 5عدد
روغن زیتون 3/1 پیمانه
فلفل دلمه ای 2 عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت فیله را به قطعات یکدست برش دهید, سپس دو عدد از پیازها را به اندازه قطعات گوشت بریده, فلفل دلمه ای را نیز به همین ترتیب برش می دهیم . ۳ عدد پیاز دیگر را رنده نموده , آب آن را گرفته , گوشت فیله را در اب پیاز وروغن زیتون به مدت ۴ ساعت می خوابانیم . یک قطعه گوشت و یک قطعه پیاز و یک قطعه فلفل را به سیخ کشیده, این ترتیب را ادامه می دهیم تا چوب کباب چوبی پر شود . سپس ته ماهیتابه ای را با روغن مایع چرب نموده و کبابها را در آن سرخ می کنیم . نمک و فلفل را در اواخر پخت اضافه می کنیم. البته میتوان مواد آماده را به سیخ کشیده و روی آتش مستقیم کباب کرد .