09-08-2014، 16:15
با نزدیک شدن به ایام عید نوروز، بحث آجیل هر روز داغ تر می شود و …
رییس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی و اماکن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: برای اطمینان از سلامت آجیل، باید مدتی آن را دست نگه داشت و در صورتی که دست رنگی شد نباید آن را خرید زیرا نشان دهنده استفاده از رنگ های غیر مجاز در فرآوری آن است.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، سیدرضا غلامی خاطرنشان کرد: آجیلهایی که کرم زده، نم یا رطوبت داشته باشد، برای خرید مناسب نیست و بطور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهد یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشد، از مصادیق آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی است.
وی اظهار داشت: با وجود این که آجیل های بسته بندی شده دارای تمامی علائم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا است، هنوز در فرهنگ شهروندان خرید این نوع آجیل جا نیفتاده است.
غلامی با بیان این که هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها یا از اتومبیلهایی که داخل آن به عرضه انواع آجیل میپردازند،خودداری کنند، اکید کرد: باید آجیلها را از محلهای مشخص، مراکز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی یا قنادیهای دارای مجوز تهیه کنند.