امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طاهري: من مجري تصميمات هيات‌مديره هستم

مديرعامل باشگاه گيتي‌پسند اصفهان گفت: اينجا ديگر بحث محمد کشاورز و علي طاهري مطرح نيست، بلکه سربلندي باشگاه گيتي‌پسند در اولويت است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طاهري: من مجري تصميمات هيات‌مديره هستم 1
علي طاهري در مورد اينکه گفته مي‌شود وي حسين افضلي را به عنوان سرمربي گيتي‌پسند در فصل 93 در نظر داشته که اين امر مخالفت هيات‌مديره باشگاه را به همراه داشته و درنهايت اين مسئوليت به محمد کشاورز واگذار شده است، اظهار داشت:‌ در هر باشگاه حرفه‌اي روالي وجود دارد. مديرعامل و هيات‌مديره هر کدام شرح وظايف مجزايي دارند که در همه جا هم مشخص است. به هر حال من يک نظري دارم و آن را اعلام مي‌کنم اما نظر نهايي با هيات‌مديره است و درنهايت مديرعامل بايد آن را اجرا کند. اين تنها براي من نيست و اينکه برخي رسانه‌ها چه مواردي را مي‌نويسند، ديگر اهميتي ندارد.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: نظر هيات‌مديره و مالکين باشگاه نسبت به نظر من در اولويت است. آنها مي‌گويند گيتي‌پسند نوين را بفروشيم، مي‌گويم چشم، مي‌گويند اولويت فروش با متقاضيان استاني باشد، مي‌گويم چشم، مي‌گويند به تيمي خارج از استان بفروشيم، مي‌گويم چشم. من فقط مجري تصميمات هيات‌مديره هستم. به من مي‌گويند اين بودجه تيم فوتبال و فوتسالت است، بايد تيمم را روي همان بودجه ببندم.

مديرعامل باشگاه گيتي‌پسند تصريح کرد: با توجه به تعريف سياست‌ها، از چهار پنج گزينه نام برديم. جنتي به عنوان رئيس هيات مديره باشگاه، خودش فوتسال و فوتبال را بيشتر از من مي‌شناسد. او از اين لحاظ هم بالاتر از من است و به هيچ‌وجه با ورزش بيگانه نيست. او متخصص اين حوزه و صاحب‌نظر است.

وي از پاسخ دادن به اين سوال که با اين اوصاف، محمد کشاورز گزينه شما نبود، خودداري کرده و گفت: اين اولين تجربه اوست. من هم مثل شما، نمي‌توانم قضاوت بکنم. ان‌شاءالله که در کارش موفق باشد. اينجا ديگر بحث محمد کشاورز و علي طاهري مطرح نيست، بلکه بحث سربلندي باشگاه گيتي‌پسند مطرح است. تلاش همه نيز بايد در همين راستا باشد. به هر حال گيتي‌پسند به صورت خصوصي اداره مي‌شود و همين که آنها با وجود همه محدوديت‌هاي مالي و مشکلات در ورزش سرمايه‌گذاري مي‌کنند، جاي تقدير و تشکر دارد.

علي طاهري همچنين در پايان از تمديد قرارداد چند بازيکن با گيتي‌پسند خبر داد و تاکيد کرد:‌ مهدي جاويد براي سه فصل، احمد اسماعيل‌پور براي دو فصل و سعيد تقي‌زاده براي سه فصل قراردادشان را تمديد کردند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طاهري: من مجري تصميمات هيات‌مديره هستم 1

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زیدان: کلوپ در رئال؟ فعلا من سرمربی این تیم هستم
  احمد در نقش طارمی؛ من اینجا هستم
  نویر: تیاگو موتور بایرن مونیخ است؛ امیدوار هستم که آخرین بازی‌اش نباشد
  زلاتان: من در میلان، رئیس، مربی و بازیکن هستم!
  بهروزی‌راد: منتظر شروع تمریناتم در آزادی هستم
  ویلموتس: منتظر رای فیفا در پرونده تیم ملی ایران هستم
  نیمار: منتظر اشاره پاری سن ژرمن هستم
  پرتابگر دیسک‌ ایران: دو سال است منتظر پاداش ۱۰ میلیونی هستم
  دارنده ۲ طلای المپیک: عاشق خانه ماندن و بازی با فرزندم هستم
  پاتوسی: منتظر پیشنهاد فولاد هستم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان