06-08-2014، 15:10
مواد لازم:
بادنجان قلمی ۸ عدد
گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
آب غوره یک دوم لیوان
نعنای خشک یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده ۳ قاشق سوپ خوری
گل پر یک قاشق غذاخوری
آب انار ۲ لیوان
طرز تهیه:
بادنجان*ها را می*توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می*کنیم و خوب ساطوری می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی*ها می*ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه*ها را خرد کرده و کنار می*گذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می*گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می*داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می*کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می*کنیم.
نکات تغذیه*ای :
بادنجان دارای انرژی کمی است زیرا بیشتر حجم آن را آب تشکیل می*دهد. ۹۲ درصد وزن بادنجان خام را آب تشکیل می*دهد. نصف لیوان بادنجان پخته فقط ۱۴ کالری انرژی و کمتر از ۵/۰ گرم پروتئین و حدود ۳ گرم کربوهیدرات دارد. محتوای مواد مغذی آن کم است و کمتر از ۵ درصد نیاز روزانه به مواد مغذی را برآورده می*سازددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
مقداری فیبر، کلسیم، پتاسیم، اسید فولیک و سایر ویتامین*ها و املاح را داراست، ولی قابل ملاحظه نیستند.
به دلیل کالری پایین آن، برای افرادی می*خواهند انرژی دریافتی و وزن خود را کاهش دهند، مناسب است.
استفاده از آبغوره و آب انار در این غذا، آن را خوشمزه کرده و نیز باعث افزایش اشتها می*شود
بادنجان قلمی ۸ عدد
گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
آب غوره یک دوم لیوان
نعنای خشک یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده ۳ قاشق سوپ خوری
گل پر یک قاشق غذاخوری
آب انار ۲ لیوان
طرز تهیه:
بادنجان*ها را می*توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می*کنیم و خوب ساطوری می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی*ها می*ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه*ها را خرد کرده و کنار می*گذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می*گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می*داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می*کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می*کنیم.
نکات تغذیه*ای :
بادنجان دارای انرژی کمی است زیرا بیشتر حجم آن را آب تشکیل می*دهد. ۹۲ درصد وزن بادنجان خام را آب تشکیل می*دهد. نصف لیوان بادنجان پخته فقط ۱۴ کالری انرژی و کمتر از ۵/۰ گرم پروتئین و حدود ۳ گرم کربوهیدرات دارد. محتوای مواد مغذی آن کم است و کمتر از ۵ درصد نیاز روزانه به مواد مغذی را برآورده می*سازددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
مقداری فیبر، کلسیم، پتاسیم، اسید فولیک و سایر ویتامین*ها و املاح را داراست، ولی قابل ملاحظه نیستند.
به دلیل کالری پایین آن، برای افرادی می*خواهند انرژی دریافتی و وزن خود را کاهش دهند، مناسب است.
استفاده از آبغوره و آب انار در این غذا، آن را خوشمزه کرده و نیز باعث افزایش اشتها می*شود