امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ستاره واليبال برزيل اعلام بازنشستگي کرد

ستاره سابق تيم ملي واليبال برزيل که قصد داشت به دوران بازيگري‌اش ادامه دهد، امروز اعلام بازنشستگي کرد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره واليبال برزيل اعلام بازنشستگي کرد 1

گيلبرتو آمائوري دِگودوي فيلو، ستاره سابق تيم ملي واليبال برزيل که به نام جيبا معروف شده است و چندي پيش اعلام کرد براي ادامه دوران بازيگري‌اش از کشورهاي لهستان، ايتاليا و روسيه پيشنهاد دارد امروز در سن 37 سالگي اعلام بازنشستگي کرد.

جيبا با اعلام اين خبر گفت: اين سخت‌ترين تصميم من در کل دوران زندگي‌ام است. بعد از 25 سال مجبورم که بازي را کنار بگذارم و در واقع خانه‌ام را ترک خواهم کرد. دوران ورزشي من سرشار از برد و باخت است؛ حسرت چيزي به دلم نمانده است.

وي ادامه داد: هوادران و افتخاراتم چيزهايي است که من از ورزش براي خودم گرفتم. خيلي‌ ناراحت هستم که حالا بايد دوران بازيگري خودم را به پايان برسانم و به زندگي شخصي‌ام ادامه دهم. به آينده و چالش‌هاي پيش‌رو نگاه مي‌کنم و از اين بابت هيجان‌زده هستم. اميدوارم جيبا در قلب هواداران براي سال‌هاي سال باقي بماند.

کارشناسان و مردم جهان جيبا را به عنوان يکي از اسطوره‌هاي واليبال جهان مي‌دانند. جيبا پس از المپيک 2012، اعلام بازنشستگي خود را از تيم ملي برزيل اعلام و پس از 319 بازي ملي از تيم ملي کشورش خداحافظي کرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره واليبال برزيل اعلام بازنشستگي کرد 1

پاسخ
 سپاس شده توسط حقوقدان انجمن
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فوری: فوق ستاره ایرانی مرد سال آسیا شد
  نه رودری، نه دی‌بروینه: پپ دلتنگ ستاره آرژانتینی
  27 ستاره در فهرست جدید تیم ملی
  هواداران رئال خواهان ماندن ستاره ژاپنی (عکس)
  واکنش آژاکس به شایعه علاقه میلان به ستاره صرب
  ستاره برزیلی بارسلونا راهی میلان می شود؟
  تست کرونای تونی کروس مثبت اعلام شد
  توهین تند ستاره پاریس به گواردیولا
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  خط‌کشی نیم متری روی پای ستاره پرسپولیس!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان