امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کيتا: گارسيا مرا به ياد گوارديولا مي‌اندازد

بازيکن جديد باشگاه رم اعلام کرده سرمربي اين تيم او را به ياد پپ گوارديولا مي‌اندازد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کيتا: گارسيا مرا به ياد گوارديولا مي‌اندازد 1

کيتا در مصاحبه‌اي که با گازتا دلو اسپورت داشته به صحبت در مورد سرمربي جديد خود، رودي گارسيا پرداخته و وي را با جوزپه گوارديولا، سرمربي پيشين‌اش در بارسلونا مقايسه کرده است.

وي در مورد شرايط تيم گفت: به تيمي آمده‌ام که بازيکناني مانند فرانچسکو توتي، مورگان دي سانتيس، دنيله دروسي و ميرالم پيانيچ در آن هستند. همه چيز آماده است تا يک فصل بسيار خوب را سپري کنم. همه ما براي قهرماني در کالچو مي‌جنگيم و براي همين هم تيم کمي تقويت شده است. از اين پس به شيوه نمايش ما در داخل زمين بستگي دارد.

کيتا در مورد گارسيا و شباهتش با گوارديولا هم گفت: گوارديولا همواره با من برخورد خوبي داشت زيرا مي‌دانست من براي تيم زحمت مي‌کشم. گارسيا هم همينطور است و مرا به ياد گوارديولا مي‌اندازند. رودي هم مي‌خواهد تيمش فوتبال خوبي ارائه کند و کنترل زمين را در اختيار داشته باشد. مشخص است که عقيده او اين است که فوتبال خوب منجر به نتيجه خوب هم مي‌شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کيتا: گارسيا مرا به ياد گوارديولا مي‌اندازد 1

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طارمی پرتغال را به وحشت می‌اندازد!
  احتمال بازگشت گوارديولا به بارسلونا!
  ريبري:زير نظر گوارديولا،بازيکن بهتري شده ام
  گوارديولا در رفراندوم ايالت کاتالونيا(عکس)
  آموخته هاى گوارديولا از شكست مقابل رئال مادريد!
  گارسيا: نبايد به شکست يووه فکر کنيم
  دانته: همه از گوارديولا تقليد مي‌کنند
  رومينيگه و حل اختلاف پزشک بايرن و گوارديولا
  تلاش رومنيگه براي حل اختلاف پزشک‌بايرن و گوارديولا
  گوارديولا: از تيکي تاکا متنفرم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان