امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی روز : ته چین قارچ و گوشت

#1
Star 
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچ‌های خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی روز : ته چین قارچ و گوشت 1
مواد اولیه :
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
برنج :سه پیمانه
زرده تخم‌مرغ : سه عدد
زرشک :سه قاشق سوپخوری
ماست : دو پیمانه
روغن : نصف پیمانه
زعفران دم کرده : سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچ‌های خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرشک به آن افزوده و کاملا تفت می‌دهیم. برنجی را که از قبل خیس کرده‌ایم با مقداری آب می‌پزیم و زمانی که برنج هنوز زنده و دان است آن را آبکشی می‌کنیم.
زرده تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی می‌ریزیم کمی هم می‌زنیم و با ماست، زعفران، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. پس از اضافه کردن برنج پخته به این مواد دوباره هم می‌زنیم تا یک رنگ شوند. کف یک قابلمه روغن می‌ریزیم و از مایه برنج یک لایه کف قابلمه ریخته و کاملا آن را پهن می‌کنیم سپس روی آن قارچ و گوشت را می‌ریزیم و پخش می‌کنیم و مجددا با برنج زعفرانی روی آن را می‌پوشانیم و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دم بکشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ
  آموزش تهیه املت قارچ و پیازچه
  کتلت گوشت ( کره ای)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  طرز تهیه سالاد قارچ
  طرز تهیه كنگر پلو با رشته و گوشت چرخ کرده
  طرز تهیه کتلت رژیمی بدون گوشت و تخم مرغ

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان