02-08-2014، 15:51
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچهای خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب قارچها کشیده شود.
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
برنج :سه پیمانه
زرده تخممرغ : سه عدد
زرشک :سه قاشق سوپخوری
ماست : دو پیمانه
روغن : نصف پیمانه
زعفران دم کرده : سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچهای خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب قارچها کشیده شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرشک به آن افزوده و کاملا تفت میدهیم. برنجی را که از قبل خیس کردهایم با مقداری آب میپزیم و زمانی که برنج هنوز زنده و دان است آن را آبکشی میکنیم.
زرده تخممرغها را در ظرفی میریزیم کمی هم میزنیم و با ماست، زعفران، نمک و فلفل مخلوط میکنیم. پس از اضافه کردن برنج پخته به این مواد دوباره هم میزنیم تا یک رنگ شوند. کف یک قابلمه روغن میریزیم و از مایه برنج یک لایه کف قابلمه ریخته و کاملا آن را پهن میکنیم سپس روی آن قارچ و گوشت را میریزیم و پخش میکنیم و مجددا با برنج زعفرانی روی آن را میپوشانیم و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا دم بکشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد اولیه :گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
برنج :سه پیمانه
زرده تخممرغ : سه عدد
زرشک :سه قاشق سوپخوری
ماست : دو پیمانه
روغن : نصف پیمانه
زعفران دم کرده : سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و پس از کمی تفت دادن قارچهای خرد شده را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب قارچها کشیده شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرشک به آن افزوده و کاملا تفت میدهیم. برنجی را که از قبل خیس کردهایم با مقداری آب میپزیم و زمانی که برنج هنوز زنده و دان است آن را آبکشی میکنیم.
زرده تخممرغها را در ظرفی میریزیم کمی هم میزنیم و با ماست، زعفران، نمک و فلفل مخلوط میکنیم. پس از اضافه کردن برنج پخته به این مواد دوباره هم میزنیم تا یک رنگ شوند. کف یک قابلمه روغن میریزیم و از مایه برنج یک لایه کف قابلمه ریخته و کاملا آن را پهن میکنیم سپس روی آن قارچ و گوشت را میریزیم و پخش میکنیم و مجددا با برنج زعفرانی روی آن را میپوشانیم و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا دم بکشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز