امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قول هيدينک به ارائه فوتبال هجومي در هلند

سرمربي جديد تيم ملي هلند قول داد اين تيم بازي‌هاي هجومي را با او نشان دهد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قول هيدينک به ارائه فوتبال هجومي در هلند 1

لاله‌هاي نارنجي اکنون براي حضور در جام ملت‌هاي اروپا 2016 با گاس هيدينک آماده مي‌شوند. اين مربي هلند ديروز (جمعه) اولين نشست خبري خود را برگزار کرد و رود فان نيستلروي را به عنوان دستيار خود و جانشين پاتريک کلايورت برگزيد.

گاس هيدينک عنوان کرد نيستلروي به عنوان يکي از دستياران تيم ملي هلند انتخاب شده است. دستيار اول هيدينک همانند دوره فن خال، دني بليند خواهد بود که گفته مي‌شود پس از کنار رفتن هيدينک سکان هدايت تيم ملي را برعهده خواهد گرفت.

هيدينک در نشست خبري خود درباره بازيکنان بزرگ اين تيم از جمله روبن و فان‌پرسي گفت: زود است در مورد تصميمات فني صحبت کنيم. روبن و فن پرسي بازيکنان بسيار مهمي بودند، پس فکر مي‌کنم به عنوان کاپيتان باقي خواهند ماند اما هنوز ترتيب آنها را نمي‌توانم بگويم. مي‌خواهم از فان‌خال، کادر فني او و بازيکنان قدرداني بزرگي داشته باشم. خيلي مهم بود که ما در برزيل نتايج خوبي کسب کرديم.

سرمربي جديد تيم ملي هلند درباره شيوه جديد بازي اين تيم گفت: مي‌خواهيم يک بازي هجومي را ارائه کنيم. فوتبالي را دوست دارم که مالکيت توپ تيمم بالا باشد و بتوانيم موقعيت‌هاي زيادي ايجاد کنيم اما بايد در عين حال واقع‌بين نيز باشيم. فوتبال واقعي نيز مي‌تواند زيبا باشد.

سرمربي سابق تيم‌هايي چون کره جنوبي و ترکيه در مورد دستيارهاي خود نيز گفت: خيلي خوشحالم که بليند و نيستلروي را در کادر فني‌ام دارم. من بعد از صحبت کردن با آنها بسيار هيجان زده بودم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قول هيدينک به ارائه فوتبال هجومي در هلند 1

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)
  شرم آور؛ تکرار یک اتفاق تلخ در فوتبال انگلیس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان