26-07-2014، 15:38
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خامه 2 لیوان . شیر نصف لیوان . شکر نصف لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری . پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری . پودر قند 1 قاشق چایخوری
آب جوش نصف لیوان . پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری . پودر ژلاتین 7 قاشق چایخوری
طرز تهیه : داخل کاسه ای 7 قاشق چایخوری ژلاتین را با 7 قاشق چایخوری آب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پودر ژلاتین حل شود ؛ حدود 5 دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود و اگر احساس کردید ژلاتین خشک است چند قاشق دیگر نیز آب اضافه کنید.
پودر ژلاتین حل شود ؛ حدود 5 دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود و اگر احساس کردید ژلاتین خشک است چند قاشق دیگر نیز آب اضافه کنید.
درون قابلمه شکر را با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیر و خامه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 10-15 دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شوند سپس وانیل را اضافه نمائید.
شیر و خامه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 10-15 دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شوند سپس وانیل را اضافه نمائید.
مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو اضافه کنید ، نصف ژلاتین را به قابلمه مواد ساده و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه مواد کاکائویی اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.
مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند سپس اجازه دهید به دمای محیط برسند.
داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید.
پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید.
پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 2 قاشق غذاخوری از ژلاتین حل شده به آن اضافه کنید ( در زمان اضافه کردن ژلاتین به مواد اصلی حدود 2 قاشق غذاخوری برای قهوه کنار بگذارید ).
لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.
نکته : میتوانید بجای پودر قهوه فوری از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.
نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.