امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه سوسیس و آلو

#1
دلمه سوسیس و آلو 1

مواد لازم :

سوسیس گوشت دودی : هشت عدد

ژامبون گوشت : هشت ورق

آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) : ۲۴ عدد

سس خردل : دو قاشق غذاخوری

کره نرم شده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا سوسیس‌ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف دهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سس خردل بمالید و درون هر یک، چند عدد آلو قرار دهید.

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون بپیچید و محکم کنید (برای محکم‌تر شدن می‌توانید دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنید)

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۷ دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان