08-08-2012، 14:51

مواد لازم :
سوسیس گوشت دودی : هشت عدد
ژامبون گوشت : هشت ورق
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) : ۲۴ عدد
سس خردل : دو قاشق غذاخوری
کره نرم شده : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف دهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سس خردل بمالید و درون هر یک، چند عدد آلو قرار دهید.
دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید (برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید)
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۶۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۷ دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.