14-08-2014، 10:08
فکر کن از طرف سئوال می کنی: « ماهی چقدر درآمد داری؟» می گوید: « روزی یک میلیون تومان» بعد سئوال می کنی: « یعنی استاد دانشگاه یا پزشک یا تاجر هستی؟» می گوید: « نه، من شماره گیر هستم.» می پرسی: « یعنی شماره تلفن مردم را می گیری؟» می خندد و می گوید: « نه بابا، شماره تلفن گرفتن که شغل نیست، من جلوی شماره را می گیرم.» بعد فکری می کنی و می گویی: « آهان! پس شغلت اینه که جلوی دادن شماره تلفن به مردم را می گیری و وقتی از آنها رشوه گرفتی شماره تلفن شان را به آنها می دهی؟» می خندد و می گوید: « نه، اولا من شغل خصوصی دارم، دوم اینکه چرا گیر دادی به تلفن؟ مگر فقط تلفن شماره دارد؟» فکری می کنی و می پرسی: « خوب! جلوی چه شماره ای را می گیری؟» می گوید: « من جلوی شماره ماشین را می گیرم.» فکر می کنی که بالاخره فهمیدی شغلش چیست، می پرسی: « پس لابد مانع می شوی که به ماشین ها شماره داده شود و وقتی شماره را به صاحب ماشین می دهی که از آنها رشوه می گیری؟»
حوصله اش سر می رود و می گوید: « گفتم که من کار دولتی ندارم و رشوه هم نمی گیرم، من نان حلال در می آورم.» تو هم حوصله ات سر می رود و می گویی: « بسه دیگه بیست سئوالی، خودت بگو چطوری جلوی شماره را می گیری که روزی یک میلیون تومان پول در می آوری؟»
این آقای محترم و خیلی آدمهای دیگر مثل او کارشان این است که با موتورسیکلت می ایستند در مبادی طرح ترافیک و با گرفتن پول از ماشین هایی که می خواهند بدون داشتن مجوز ورود به منطقه طرح ترافیک وارد بشوند، با موتور سیکلت شان پشت سر ماشین می روند و جلوی دوربین هایی که از ماشین های خلاف کار عکس می گیرند را می گیرند تا ماشین وارد طرح ترافیک بشود. این کار هم بیست ثانیه طول می کشد و در مقابل این بیست ثانیه از هر ماشینی پنج هزار تومان می گیرند.

حوصله اش سر می رود و می گوید: « گفتم که من کار دولتی ندارم و رشوه هم نمی گیرم، من نان حلال در می آورم.» تو هم حوصله ات سر می رود و می گویی: « بسه دیگه بیست سئوالی، خودت بگو چطوری جلوی شماره را می گیری که روزی یک میلیون تومان پول در می آوری؟»
این آقای محترم و خیلی آدمهای دیگر مثل او کارشان این است که با موتورسیکلت می ایستند در مبادی طرح ترافیک و با گرفتن پول از ماشین هایی که می خواهند بدون داشتن مجوز ورود به منطقه طرح ترافیک وارد بشوند، با موتور سیکلت شان پشت سر ماشین می روند و جلوی دوربین هایی که از ماشین های خلاف کار عکس می گیرند را می گیرند تا ماشین وارد طرح ترافیک بشود. این کار هم بیست ثانیه طول می کشد و در مقابل این بیست ثانیه از هر ماشینی پنج هزار تومان می گیرند.