07-07-2014، 16:25
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم مواد لازم مقدار
بال و گردن مرغ
نیم کیلو
هویج
1 عدد
ورمیشل
1 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه
نصف پیمانه
نخودفرنگی
1 پیمانه
روغن
نصف پیمانه
آب
۵ لیوان
فلفل
نصف قاشق چایخوری
ادویه
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه
پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود. سپس آب را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت بپزید.
بعد از آن هویج و نمک و فلفل را در سوپ ریخته و رشته فرنگی را اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه نخود فرنگی ها را اضافه کرده و سوپ را به هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.
وقتی رشته ها پخت سوپ را با آبلیمو میل نمائید
مواد لازم مواد لازم مقدار
بال و گردن مرغ
نیم کیلو
هویج
1 عدد
ورمیشل
1 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
رب گوجه
نصف پیمانه
نخودفرنگی
1 پیمانه
روغن
نصف پیمانه
آب
۵ لیوان
فلفل
نصف قاشق چایخوری
ادویه
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه
پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود. سپس آب را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت بپزید.
بعد از آن هویج و نمک و فلفل را در سوپ ریخته و رشته فرنگی را اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه نخود فرنگی ها را اضافه کرده و سوپ را به هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.
وقتی رشته ها پخت سوپ را با آبلیمو میل نمائید