21-07-2014، 16:24
«جری لوئیس» کمدین، تهیه کننده، نویسنده و کارگردان سرشناس آمریکایی در مصاحبه ای با هالیوودریپورتر از شادی ها و غم هایش می گوید.
هالیوود ریپورتر نوشت: «جری لوئیس»، بازیگر، کمدین، تهیه کننده، نویسنده و کارگردان سرشناس آمریکایی۱۶ مارس سال ۱۹۲۶ میلادی در نیوجرسی دیده به جهان گشود.
لوییس در حال حاضر در لاس وگاس و نوادا زندگی میکند. لوییس در سال ۱۹۴۶ با «دین مارتین» زوجی موفق را تشکیل داده و طی دهه ۴۰ و ۵۰ به شهرت دست یافتند ولی ده سال بعد از یکدیگر جدا شدند و لی «جری لوئیس» همچنان به کار خود ادامه داد و اکنون که ۸۸ سال از عمرش میگذرد همچنان در عرصه سینما و تئاتر فعال است.
گزارشگر نشریه سینمایی هالیوود ریپورتر برای گفت و گویی دوستانه به دفتر کار او میرود که بخشهایی از این گفت و گو را در زیر میخوانیم:
دفتر کار «جری لوئیس» همانند موزهای از خاطرات گذشته اوست، تمام دیوارها با عکاسهایی از خانواده، دوستان و لحظات به یاد ماندنی زندگیاش پوشیده شده است.
او به سرطان پروستات مبتلاست، دو حمله قلبی را پشت سر گذاشته ، از دیابت و بیماری فیبروز ریه رنج میبرد و به خاطر برخی حرکات طنزگونهاش همچون افتادنهای مکرر چه روی صحنه و چه جلوی دوربین به بیماری جدی ستون فقرات مبتلا شده است، با این حال او هنوز به کار خود ادامه میدهد .
«جری لوئیس» در این باره گفت: صحنه تنها جایی است که من در آنجا میتوانم از فشار زندگی بکاهم.
او با آنکه نسبت به ورود فنآوری جدید به عرصه فیلمسازی چندان راضی نیست ولی متذکر شد: فیلمهای جدید را میبینم و در این میان فیلم «۱۲ سال بردگی» توانسته مرا جذب کند، «جنیفر لارنس » نیز از بازیگران جدیدی است که بازی او را دوست دارم.
وی که خود دو بار در سالهای ۱۹۵۷ و ۱۹۵۹ مجری مراسم اسکار بود، در ادامه گفت: من به طور کلی یکی از طرفداران «الن دی جنرس» هستم ولی اجرای امسالش در مراسم اسکار اصلا جالب نبود، من هیچگاه در مراسم اسکار برای حضار پیتزا نخریدم!
به گزارش هالیوود ریپورتر لوئیس انسانی است که به گذشته بیش از عصر حاضر علاقمند است، آنچنانکه یک دستگاه فکس قدیمی دارد و هنوز از موبایل استفاده نمیکند؛ او کامپیوتر دارد ولی هنوز طرز استفاده از ایمیل را نمیداند و همچنان به «مووی» ، «پیکچر» میگوید ولی به تنها چیزی که در دنیای جدید علاقمند است، برندهای مختلف پوشاک است آنچنانکه درباره گفت: عادت دارم روزی حداقل چهار بار جورابهایم را عوض کنم، و هربار جورابی با یک برند جدید بپوشم، این کار حس خوبی به من میدهد.
به گزارش هالیوود ریپورتر، لوئیس هنوز کلامش همراه با طنز و شوخی است و چهرهاش را همچنان با همان شکلکهای قدیم و مشهورش تغییر میدهد ولی فهم این مطلب که در پس اینهمه شوخی ، غمی بزرگ نهفته است، چندان کار دشواری نیست.
۳۱ سال از ازدواج «لوئیس» با همسر دومش، سم، میگذرد و آنها تنها یک دختر خوانده به نام «دنیل» دارند، ولی او از ازدواج اولش صاحب ۶ پسر است که جوانترین آنها «جوزف»، غمانگیزترین خاطر زندگی «لوئیس» را رغم میزند.
«جوزف» که کوچکترین پسر است ، رابطه چندان خوبی با پدر نداشت، او به اعتیاد مبتلا بود و پس از مشکلات فراوان در سال ۲۰۰۹ میلادی در سن ۴۵ سالگی دست به خودکشی زد.
«لوئیس» در این باره گفت: تا به امروز حقیقت این مطلب را نفهمیدم، چون حقیقتا انصاف نبود نه برای من، برای خود او، او به طرز احمقانهای زندگی اش را از دست داد، او پسر من بود، او رفت درحالیکه من نتوانستم کار زیادی برایش انجام دهم، تاکنون هزاران بار خودم را در غم فراق او مورد ضرب و شتم قرار دادهام. هربار همسرم سم پیشم میآید و میگوید: تو نمیتوانی چیزی را به عقب برگردانی، تو او را زمانیکه ۲۵ سال داشت تحویل دنیای بیرون داد، با این فکر که او یک انسان بالغ و بیعیب و نقص است و او زمانیکه دور از تو بود دست به کارهایی زد که نتیجهاش این شد که دیدیم.
وی افزود: من تحت دردناکترین شرایطی که یک انسان ممکن است در زندگی اش با آن روبرو شود، کار کردهام ولی زمانیکه از روی صحنه بیرون آمدهام، از آن درد و رنج دیگر خبری نبوده است.