امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حضور کاراکترهای جدید از دنیای بت‌من در فصل سوم سریالArrow

حضور کاراکترهای جدید از دنیای بت‌من در فصل سوم سریال Arrow
توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MEHRAN · ژوئن 9, 2014
استفن ایمل بازیگر اصلی سریال Arrow این هفته در کنفرانس خبری این سریال در نمایشگاه فینیکس کامیک‌کان صحبت‌های مهمی در مورد فصل سوم این سریال کرد.
حضور کاراکترهای جدید از دنیای بت‌من در فصل سوم سریالArrow 1
این بازیگر در پرسش و پاسخ طرفداران به این موضوع اشاره کرد که قرار است در فصل سوم تعدادی از ابرشروران دنیای بتمن حضوری داشته باشند.
در پاسخ یکی از طرفداران جوان که سوال کرده بود کاراکتر شروری که در قسمت پایانی فصل دوم ظاهر شد چه کسی بود به کاراکتر Deathtroke اشاره کرد اما وقتی آن هوادار گفت که فکر کرده یکی از کاراکترهای دنیای بتمن را دیده است ایمل با کمی خنده و مکث این‌گونه پاسخ داد:
نقل قول: اگر مبارزه‌ی دشمنان بت‌من را دوست داری پس حتماً باید فصل سوم را نگاه کنی.
در فصل دوم این سریال ما «قناری سیاه» را دیدیم که به گروه «لیگ قاتلان» پیوست و روابطی را با کاراکتر نیسا راتکو دختر راس الغول برقرار کرد. به همین خاطر و این‌که قبلاً نیز شایعات حضور راس الغول منتشر شده بود حدس اصلی که می‌شود زد حضور الغول در این فصل است.
همچنین ایمل حضور هارلی کویین در تیم «جوخه انتحار» را که در فصل دوم تصویری از او از پشت به نمایش گذاشته شد (خبرش را این‌جا بخوانید) و همان‌موقع ذهن بینندگان را به سمت این شخصیت برگرداند تأیید کرد و گفت که در اصل این همان تصویر هارلی کویین است که قرار بود از او در فصل دوم استفاده شود. نقش این کاراکتر را در فصل دوم بازیگری ناشناس به نام کسیدی الکسا ایفا کرد و ایمل اشاره کرد که کاملاً مشخص نیست از این شخصیت در سریال استفاده شود یا خیر.
حضور کاراکترهای جدید از دنیای بت‌من در فصل سوم سریالArrow 1تصویری که در اینستاگرام بازیگر Deathtroke در زمان پخش این قسمت منتشر شد
نکته‌ی دیگری که این بازیگر به آن اشاره کرد یک لباس ابرقهرمانی جدید در فصل سوم بود که این نیز هنوز مشخص نشده است کاراکترهای قدیمی قرار است لباسی جدید به تن کنند یا ابرقهرمانی جدید در راه است. او در این‌باره گفت:
نقل قول: این اتفاق قرار است در اوایل فصل سوم بیافتد، شاهد یک لباس ابرقهرمانی جدید هستیم.
ایمل در این کنفرانس اشاره‌ای نیز به کراس‌اوری با سریال Flash داشت و گفت که این دو سریال با فیلم Justice League مرتبط خواهند شد.
فصل سوم سریال Arrow از اکتبر ۲۰۱۴ (مهر ۹۳) و در روزهای چهارشنبه پخش خواهد شد.
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://fantasycomic.ir
اموزش هنر رزمی نینجوتسو
توسط:سنسی فاطمه والی پور -مربی رسمی سبک جهانی نینجوتسو -دارنده دان4 و مدرک جهانی از کشور ژاپن -عضو کمیته فنی سبک کشور
اموزش ها شامله:
سلاح سرد(چوب،شمشیر،نانچیگو و...)-چندین شیوه مبارزه حرفه ای-آکربات رزمی از مبتدی تا پیشرفته
مرین های سنتی ویزه نینجاها
ادرس: همت غرب،بعد از ستاری،خیابان کبیری طامه (شاهین شمالی) خیابان چمران،مجموعه فرهنگی ورزشی سر خپوشان آریا
تلفن:
09108724145

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شایعات حضور دوا لیپا در دنیای دی سی تکذیب شد
  احتمال بازگشت ویلسون فیسک به دنیای سینمایی مارول در سریال Hawkeye
  حضور پررنگ زنان و کودکان در تبلیغات تلویزیون !
  مهران مدیری در فیلم جدید مسعود کیمیایی حضور خواهد داشت
  سونی به شایعه حضور توبی مگوایر و اندرو گارفیلد در فیلم Spider-Man 3 واکنش نشان داد
  محمدرضا گلزار در فیلم جدید حمید نعمت الله حضور خواهد داشت
  بیلی کروداپ در حال مذاکره برای حضور در فیلم The Flash است
  متاسفانه برای حضور در سینما باید به محفل‌های خصوصی و شبانه بروید
  نوید محمدزاده در فیلم جدید رضا میرکریمی حضور خواهد داشت
  اولین تریلر WandaVision فضای متفاوت اولین سریال دنیای سینمایی مارول را نمایش می‌دهد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان