15-06-2014، 14:47

مواد لازم :
دو پيمانه
شیر
یک پيمانه
روغن
نصف پيمانه
شکر
یک پیمانه
پوست رندهشده پرتغال
به ميزان لازم
بيكينگ پودر
يك قاشق مرباخوري
گلاب
نصف پيمانه
هل
يك قاشق مرباخوري
كنجد و دراژه هاي رنگي براي تزئين
به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا شكر و روغن را مخلوط كرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط ميكنيم. شير و گلاب را در اين مرحله ميافزاييم. آرد را به همراه بيكينگپودر دوبار الك كرده و كمكم به مواد اضافه ميكنيم و به حالت دوراني هم ميزنيم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و كنجد را روي آن ميپاشيم و به مدت 30 تا 35 دقيقه درون كيكپز قرار ميدهيم و در نهايت دراژه ها را روي آن مي پاشيم.