02-06-2014، 18:27

سیب زمینی متوسط : 4 عدد
گوشت چرخ کرده : نصف پیمانه
پیاز کوچک : یک عدد
سیرخرد شده : 2 حبه
فلفل دلمه ای خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، آویشن : مقداری
پنیر پیتزا : 4 تکه قطور!
کره تکه تکه شده : 20 گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو خوب بشوئید بدون اینکه پوستش رو بگیرید روش نمک بزنید و بخارپز کنید .
پیاز رو ریز خرد کنید ، تفت بدید بعد سیررو بهش اضافه کنید و بعد گوشت رو هم اضافه کرده خوب تفت بدید تا آب گوشت کشیده شده و پخته بشه بعد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل ، آویشن و رب رو هم بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید و ازرو گازبردارید.
سیب زمینی ها که پخت بزارید کمی خنک بشه بعد سرش رو جدا کنید و کمی توش رو خالی کنید
داخل هرسیب زمین کمی نمک بپاشد و یک تکه کره بیاندازید و سپس از مایع گوشتی داخل آن هار پرکنید ، سیب زمینی هائی را که ازتوی دلمه ها خالی کردید ، له کنید و ته ظرف پیرکس پهن کنید ، بعد تگه های باقیمانده کره را رو ی ان چیده
و باقیمانده مایع گوشتی را نیز روی آن بریزید
سیب زمینی های پر شده رو روی این مواد قرار بدید
بعد روی هرسیب زمینی یک تکه پنیر پتزا بزارید
بزارید توفر ، بیست دقیقه در حرارت 170 درچه سانتی گراد قرار بدید بعد چند دقیقه ای هم گریل رو روشن کنید تا روش هم طلائی بشه .
این دلمه های خوشمزه رو با سس گوجه فرنگی سرو کنید.