02-07-2014، 11:56
سلام
دخترا خواهشا ناراحت نشید!!برا خندس!
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشق دیگه چیه!!!!!!!!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دشمنی دختر و پسر
سلام سلام ۱۰۰تا سلام نه ۱۰۱ تا سلام صد تاش برا پسرا یکیش هم برا دخترا (ای کوفتتون بشه) خب می خواستم راجع به دشمنی دختر پسرا بگم
از قدیم الایام بوده وهست و خواهد بود که دختر پسرا مثل تام وجری(نمیگم سگ وگربه بده) هستن که پسرا نقش جری ودخترا نقش تام و ایفا میکنن. مطئنن هر چیزی یا هر کسی یا هر کاری یا هر پسری یا هر دختری(دوخرتر) یا هر حیونی یا هرماشینی یا هر خونه ای یا هر خری یا... ولش کن بابا اگه بخوام بگم چندماه طول میکشه بخونید هم خوب داره هم بد یا هم وحشی داره هم احلی یا هم ارزون داره هم گرون یا(ای بابا این لنگه کفش از کجا اومد) بابا بذارید بگم دیگه
ولی باید قبول کرد که پسرا بهترن چرا؟؟؟ خوب حالامیگم چرا
۱ـ باهوشن چون همه ی کارای مهم دست مرداست
۲ـ آزادن میرن ۱۰ تازن میگیرن (اگه جرات داری برو دوتا شوهر بگیر) لازم نیس با حجاب باشن فرض کن یه اتفاق بد افتاده کی بیشتر آبروش میره زنا حق خوانندگی ندارن (تا صدای نکر شونو میشنون از ایران پرتشون میکنن بیرون (دی جی مریم) یا...
۳ـ قویترن مثل رضازاده علی دایی خداداد عزیزی و... (زنا همون رختهاشونو بشورن کلی زور میزنن)
۴ـ صداشون قشنگتره چون بیشتر خواننده ها مرد هستن حتی زنا آهنگایی که زن خونده گوش نمیدن
۵ـ...
حالا دخترا رو هم میگم که ناراحت نشن
۱ـ تو حرف زدن نفر اولن (ولی تو عمل نفر آخر)
۲ـ خوشکلن (اونقد لوازم آ رایشی استفاده میکنن تا از این روغنا چی میگن بهش؟۱؟ از صورتشون چکه کنه یا از لبشون )
۳ـ برا شستشو نظافت حمل کردن کت شوهر و... به درد می خورن
اما بعضی (البته بعضیییییی) از این دخترا هر چی روشونو کم میکنی حالیشون نمیشه (خوب حق دارن دیگه چرا میگن دختر=دوخرتر بفرما این هم دلیلش)
.
یه داستان
خداوند آسمان را آفرید گفت چه زیباست
زمین را آفرید گفت چه زیباست
مرد را آفرید گفت چه زیباست
زن را آفرید یک نگاه کرد بعد گفت اشکال نداره آرایش می کنه
.
معنی لغوی دختر
.
3پاس یادت نره
دخترا خواهشا ناراحت نشید!!برا خندس!
.
عشق دیگه چیه!!!!!!!!!!
خوب امروز با یه مطلب توپ اومدم (شوت نکنی مانیتورت میشکنه آخه فولادیه)
دیدم بعضی ها بعضی چیزا روتحریف کردن خواستم درستش کنم چون از حرف تحریف شده بدم میاد بعضی ها که I Q ضعیف دارن باور میکنن جامعه به خرابی کشیده میشه من تومطالبم از کسی اسم نمیبرم چون دوست ندارم آبروی کسی بره
توی مطلب قبلی گفتم که همه چی خوب وبد داره شاید دخترا هم توشون خوب وجود داشته باشه البته به ضریب 005/% که من هم از میون این همه تیلیارد دختر یه دختر درست حسابی وسالم دیدم
به نظر من دوست داشتن وعاشقی چه از طرف پسر وچه از طرف دختر زن ذلیلی یامرد زلیلی یا مرد سالاری ویا زن سالاری محصوب نمیشه واین عشقه که حرف اول ومیزنه.دوست داشتن گناه نیست اما دوست داشتنی که از روی هوس باشه به درد لای جرز نمیخوره پس اول بدونید چرا بعد برید عاشق بشید
این حرف وقبول دارم که بیشتر پسرا ناز دخترارو میکشن ولی این وهم بدونید که این کار اونا چند تا دلیل داره
1_ میخوان دختررو خر کنن که باهاش***کنن
2_ میخوان سر کارش بذارن(صدتا G f دارن به همشون میگن من باهات ازدواج میکنم)
3_میخوان آخرش وقتی دختره عاشقش شد بهش زد حال بزنن ودختره هم میشه همین آنتی پسرهای فعلی
3_ واسه وقت گذرونی می خوان(چه سرگرمی بهتر از خر کردن دخترا)
4_ واسه خندهمیخوان(با دوستاش میشینه دختررو سر کار میذاره بعد کلی بهش می خندن)
5_............
تا به یه دختر متلک میندازن با خودش میگه وای من چقدارزش دارم چه نازم(با اون لباسهای تنگ وچندش آور)ولی واسه پسرا درحد گوسفند هم ارزش ندارن و پسرا برا جور کردن خنده متلک می پرونن
اولش نازشو میکشن بعدش واسه اونا ناز میکنن
امابعضی ها همدیگرو واسه خودشون میخوان واسه عشقواسه دوست داشتن واسه اینکه همدم همدیگه باشن اما حالا دیگه هیشکی نمیتونه لیلی یا مجنون باشه تا یه سدی جلو راهشون پیدا میشه عشقشون نابود میشه براش مبارزه نمی کنن بی خیال میشن افسردگی میگیرن و............
.
دشمنی دختر و پسر
سلام سلام ۱۰۰تا سلام نه ۱۰۱ تا سلام صد تاش برا پسرا یکیش هم برا دخترا (ای کوفتتون بشه) خب می خواستم راجع به دشمنی دختر پسرا بگم
از قدیم الایام بوده وهست و خواهد بود که دختر پسرا مثل تام وجری(نمیگم سگ وگربه بده) هستن که پسرا نقش جری ودخترا نقش تام و ایفا میکنن. مطئنن هر چیزی یا هر کسی یا هر کاری یا هر پسری یا هر دختری(دوخرتر) یا هر حیونی یا هرماشینی یا هر خونه ای یا هر خری یا... ولش کن بابا اگه بخوام بگم چندماه طول میکشه بخونید هم خوب داره هم بد یا هم وحشی داره هم احلی یا هم ارزون داره هم گرون یا(ای بابا این لنگه کفش از کجا اومد) بابا بذارید بگم دیگه
ولی باید قبول کرد که پسرا بهترن چرا؟؟؟ خوب حالامیگم چرا
۱ـ باهوشن چون همه ی کارای مهم دست مرداست
۲ـ آزادن میرن ۱۰ تازن میگیرن (اگه جرات داری برو دوتا شوهر بگیر) لازم نیس با حجاب باشن فرض کن یه اتفاق بد افتاده کی بیشتر آبروش میره زنا حق خوانندگی ندارن (تا صدای نکر شونو میشنون از ایران پرتشون میکنن بیرون (دی جی مریم) یا...
۳ـ قویترن مثل رضازاده علی دایی خداداد عزیزی و... (زنا همون رختهاشونو بشورن کلی زور میزنن)
۴ـ صداشون قشنگتره چون بیشتر خواننده ها مرد هستن حتی زنا آهنگایی که زن خونده گوش نمیدن
۵ـ...
حالا دخترا رو هم میگم که ناراحت نشن
۱ـ تو حرف زدن نفر اولن (ولی تو عمل نفر آخر)
۲ـ خوشکلن (اونقد لوازم آ رایشی استفاده میکنن تا از این روغنا چی میگن بهش؟۱؟ از صورتشون چکه کنه یا از لبشون )
۳ـ برا شستشو نظافت حمل کردن کت شوهر و... به درد می خورن
اما بعضی (البته بعضیییییی) از این دخترا هر چی روشونو کم میکنی حالیشون نمیشه (خوب حق دارن دیگه چرا میگن دختر=دوخرتر بفرما این هم دلیلش)
.
یه داستان
خداوند آسمان را آفرید گفت چه زیباست
زمین را آفرید گفت چه زیباست
مرد را آفرید گفت چه زیباست
زن را آفرید یک نگاه کرد بعد گفت اشکال نداره آرایش می کنه
.
معنی لغوی دختر
چند روز پیش رفته بودم تو یکی از این وبلاگهای آنتی پسر که نوشته بود معنی لغوی دختر میشه دو خطر(منظورش این بوده که دخترا از دوجاشون خطرناکن)خوب من هم تو قسمت نظراتش روشو کم کردم بیچاره ضایع شد
<<>>همتون قبول دارید قدیما مردم خیلی کتابی با هم صحبت می کردن ولی حالا خیلی رون صحبت میکنن=قدیما به دختر میگفتن دوخرتر که حالا میگن دختر حالا چرا میگفتن دو خر=چون ارزش دخترا از خر هم پایین تر دوخر میگفتن یعنی دو تا خر وچون خیلی بیشتر از دو تا خر خرن میگفتن دوخرتر(منظور از بیشتر از دوتا خر بی نهایت هست) دختر=دو خرتر
این هم معنی کامل دختر بود که براتون گذاشتم تا اطلاعات عمومی تون بیشتر بشه .
3پاس یادت نره